9karakter - Esküvői Meghívók - Esküvői Fotózás

Budapest, Budafoki út 14.
Telefon: (36-20) 958-3310

Webcím: www.9karakter.hu

Üdvözöllek Benneteket!

A nálam töltött idő alatt, beszélgetésünkön keresztül, együttesen próbáljuk kibontakoztatni azokat a jellemvonásokat, amelyek nem a külső elvárásokhoz igazodva, hanem a bensőtökből tükrözi egyéniségeteket. Ennek vizuális megvalósulása lehet a kiválasztott meghívó. Sokan gondolhatjátok, hogy a részletekben (pl. meghívó külseje) nem rejlik ekkora erő. Úgy vélem, hogy a Nagy nap, a
sok apró részlet által áll össze egésszé. Ennek az eseménynek a teljessége a részletek által lesz maradandó.

A fotózások alkalmával is gyakran erősítem a párokban, hogy ez az ő napjuk, szeretettel, belső átéléssel és odaadással tegyék a “dolgukat”. Mert a fénykép őszinte, azt láttatja, ami éppen van.

Kívánok nektek jó egyezségeket, hogy később majd úgy tudjatok visszagondolni a nagy eseményre, hogy akkori önmagatok megtett mindent, hogy szívből, szeretetből és magatokat felvállalva tudtatok dönteni minden választásotokban.

Harmos Csilla

9karakter - Esküvői Meghívók - Esküvői Fotózás képgalériája:

Érdeklődnél? Tedd fel kérdésed, vagy kérj ajánlatot

Ezen az oldalon lehetőséged van kérdést feltenni vagy ajánlatot kérni a cégtől.
A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.