A Hoppmester Produkció

Győr,
Telefon: (36-96) 556-018, (36-30) 248-3631

Webcím: www.ahoppmester.hu

Ha Ön éppen egy céges- vagy családi esemény, rendezvény eredményes megszervezésével és sikeres lebonyolításával kapcsolatban keres profi megoldást, vagy csak tippek, ötletek, javaslatok után kutat, akkor a legjobb helyen jár!

Legyen szó konferenciáról, partnertalálkozóról, termékbemutatóról, fogadásról, esküvőről, vagy más különleges családi eseményről – A Hoppmester Produkció Csapata minden rendezvényt egy új kihívásként él meg, és garantáljuk, hogy együttműködésünk eredményeként Önnek a legnagyobb gondja pusztán Vendégeinek őszinte elismeréseinek begyűjtése lesz.

Szíves figyelmébe ajánljuk tehát szakértő segítségünket, tapasztalatainkat, hogy Ön is megvalósíthassa elképzeléseit, hogy rendezvénye sikere garantált legyen! Kérjük, egy személyes találkozó egyeztetéséhez keressen bennünket elérhetőségeinken!

Érdeklődnél? Tedd fel kérdésed, vagy kérj ajánlatot

Ezen az oldalon lehetőséged van kérdést feltenni vagy ajánlatot kérni a cégtől.
A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.