Auguszt Cukrászda

Budapest, Barackfa u. 2. i, 1112
Telefon: (36-1) 249-0134

Webcím: augusztcukraszda.hu

„Az Auguszt hamisítatlan családi vállalkozás. Az általuk közvetített környezet meleg, barátságos, kellemes hangulatú, amilyet csak legszebb álmaink közvetítnek.

Az Auguszt azon ritka történetek egyike, ahol a családi vállalkozás nem a feszültségek forrása, hanem legértékesebb kincsük a családba vetett évszázados, megingathatatlan hit. A család hatalmas energiával, bájjal és páratlan kitartással űzi ezt a mesterséget. A hagyománytisztelet és a feltartóztathatatlan hódító szellem ötvözése ritkán fellelhető ilyen termékeny egyensúlyban.

Üzletpolitikájában az Auguszt a haladó szemlélettel szemben inkább hagyományőrző. Nem kíván hálózatot létrehozni, nem akar tömegtermékeket futószalagon előállító üzemmé alakulni. Az Auguszt csak akkor nyit új üzletet, ha van arra alkalmas, megfelelő családtag, aki azt sajátjaként vezetheti. Ez egyrészt fontos a minőségi termékek előállítása miatt, másrészt a vendégek örömére, akik gyakran ismerik a családot.

Nem a reklám, a hírverés a fontos, hanem az elégedett vendég, aki elmondja az ismerőseinek, hogy a városban a legjobb krémest bizony az Augusztnál kapni. Célközönségük nem a turisták, a véletlenül arra járók, hanem a törzsvendég, aki tudja miért tér be. A családias hangulat, a személyre szóló kiszolgálás, a kiváló alapanyagokból gondosan, akár egyesével készített sütemények azok az értékek, amelyekhez ragaszkodnak.”

Érdeklődnél? Tedd fel kérdésed, vagy kérj ajánlatot

Ezen az oldalon lehetőséged van kérdést feltenni vagy ajánlatot kérni a cégtől.
A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.