Aulichanel Hungary Kft

Budapest, Gyömrői út 156., X.
Telefon: (36-20) 363-7486

Webcím: www.aulichanel.hu

Cégünk, az AULICHANEL HUNGARY Kft. autóbuszos személyszállítással, autóbusz bérlés, autóbusz rendelés, autóbusz transzfer és különjárat szolgáltatással, utak, utazások, utazási és túrista csoportok szervezésével, kül- és belföldi utazások lebonyolításával foglalkozik.

Nagyteljesítményű, megbízható, klímatizált, WC-vel, házimozival és büfével felszerelt, tágas és kényelmes buszainkkal vállaljuk turista, kiránduló, iskolai, munkás és egyéb csoportok magas színvonalú szállítását rendkívül kedvező áron, az igényekhez mindenben alkalmazkodó rugalmas feltételekkel.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az Ön figyelmét, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, az Önnek legjobb árajánlat érdekében. Mindenben az Önök rendelkezésére áll, Aulich György Gábor ügyvezető 06 20 36 37 486

 

  • Az utazás lebonyolítása a képen látható Mercedes Benz – Drögmöller típusú autóbusszal történik. A busz befogadó képessége 53 fő, felszereltsége full extra. A busz 2007 elején teljes körű felújításon esett át, mely a busz esztétikai és műszaki megfiatalodását eredményezte.
  • Az autóbusz hatalmas csomagtérrel rendelkezik, mely alkalmassá teszi a járművet nagyobb utazó csoportok csomagjainak, vagy egyéb felszereléseinek kényelmes, biztonságos elhelyezésére. A busz hátsó csomagtere sílécek, horgászbotok és egyéb hosszú kézipoggyász szállítására nyújt lehetőséget.
  • A tágas, belsőtér jól párnázott ülései dönthetők, széthúzhatók, állítható lábtartókkal felszereltek, így hosszabb utazások kényelmes, elfáradás nélküli lebonyolítására is alkalmasak. A légkondicionáló berendezés biztosítja az állandó kellemes hőmérsékletet, akár a legforróbb nyári napokon is.
  • A komfort érzetet növeli a színezett thermo üvegek és a busz állófűtése, mely télen is megfelelő hőmérsékletet biztosít az utazó közönség számára. Az emeltpadlós kivitel az utazók részére panoráma kilátást biztosít, mely nagyban fokozza az utazás élményét.
  • Az autóbuszon meleg, vagy hűtött italok is felszolgálhatók, valamint snack és igény szerint szendvicsek is rendelhetők. Utazás alatt a busz kihangosító berendezésén keresztül idegenvezető, zene, vagy házimozi is szórakoztathatja az utazó közönséget.
  • Esküvőre (sofőrrel) bérelhető 8-fős Mercedes Benz Vito mikróbusz. Felszereltsége full extra. Exkluzív megjelenés, légkondicionált, tágas belső, bőr űlések, hifi sztereo kihangosító, dvd házimozi, igényszerint külső dekoráció.

Érdeklődnél? Tedd fel kérdésed, vagy kérj ajánlatot

Ezen az oldalon lehetőséged van kérdést feltenni vagy ajánlatot kérni a cégtől.
A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.