Fábry Kúria-Szálló

Piricse, Rózsa tanya
Telefon: (36-30) 383-9310

Webcím: www.fabrykuria.hu

  A Fábry Kúria – Szálló Szabolcs - Szatmár - Bereg megyében, Piricsén található, Nyíregyházától és Debrecentől 45 km-re. A kúria egy 2ha-os park területén fekszik, melyet erdők vesznek körül. - Természetközeli nyugalom! -

  Az egész évben nyitva tartó Kúria-Szálló csoportos vendéglátás keretében várja vendégeit és garantálják, hogy a rendezvény ideje alatt kifejezetten zárkörűen működik, ezáltal biztosítják, hogy a "nagy napon", amikor örök hűséget fogadnak egymásnak, a kúriában az ifjú pár és vendégeiken kívül csak a személyzet van jelen.

  Kelet-Magyarországon egyedülálló rendezvényhelyszín:
  A kúria céges tréningek, konferenciák, családi- baráti összejövetelek, esküvők, születésnapok, egyéb jeles napok, rendezvények céljából bérelhető, akár teljes ellátással vagy ellátás nélkül is.

  A kúria kisebb-nagyobb létszámú esküvők megtartásához ideális helyszín. Esküvők és egyéb rendezvények, 90fő-ig beltéren, 100fő feletti rendezvények a tóparton felállítható hófehér rendezvény sátorban lehetséges. Kúriánk 7db fürdőszobás szobával rendelkezik, melyben max. 22 fő elhelyezése 2-3 ágyas szobákban történik. A vendégek térítés mentesen használhatják a szaunát, merülő medencét.

  Az esküvőszervezést bízza ránk, melyet ajándékba adunk az ifjú pár részére, hogy
  a „nagy nap” a lehető legjobban sikerüljön.

  Kültéri esküvő
  A kültéri házasságkötés helyszínéül, a tó partja továbbá a terasz, télikert nyújt kiváló környezetet. -Az ifjú pár a teraszról két oldalon levezető, kovácsoltvas korláttal ellátott lépcsőn jöhet le és a vörös szőnyegen végig vonulva, juthat el a tópartig, ahol az anyakönyvezető és a vendégek várják őket. - Beltéren a szalon teremben lehet a szertartást lebonyolítani. Az ifjú pár az anyakönyvet a helyszínen írhatja alá.

  Szabadtéri lehetőségek
 • 80m2-es terasz esküvői szertartáshoz, terítéshez, tánchoz stb.
 • 2ha gondozott park esküvői fotózásokhoz, szabadtéri esküvőkhöz.
 • Tópart tavirózsákkal, mely kiváló helyszíne az esküvői szertartásoknak
 • A parkban 250nm-es rendezvény sátor felállítására van lehetőség


 

  Rendezvény szervezés
 • Vállaljuk komplett esküvők, rendezvények megszervezését
 • Étel-ital menüajánlatainkat személyre szabjuk
 • Választható felszolgálás formák: tányérszerviz, svédasztalos, állófogadás


 


  A „Nyugalom szigete” minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt.

  Színes és változatos programok várják a megpihenni vágyókat, illetve az aktív feltöltődést, választó vendégeket: sétarepülés, műemlék látogatás, gyalogtúra, hintózás,
  lovasszán, pálinka-est...

  Várják Önöket, hogy részt vegyenek egy mesebeli utazáson… "Szabolcs" egy pici falujában, a városi élet zajától elzártan. Az egész kúria bérelhető, és csodálatos környezetben arra vár, hogy társaságával jól érezze magát!


  További információk és képek találhatók a www.fabrykuria.hu weboldalon!

Érdeklődnél? Tedd fel kérdésed, vagy kérj ajánlatot

Ezen az oldalon lehetőséged van kérdést feltenni vagy ajánlatot kérni a cégtől.
A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.