10 titkos sztáresküvő

SMS-ben bejelentett, kamuból elhalasztott, kerti partinak álcázott... Ó, ezeknek a celebeknek még az esküvőik is milyen eredetiek!

Bruce Willis és Emma Heming
Saját szigetén tartotta a menyegzőt

Két nappal 54. születésnapja után, tavaly márciusban az akciósztár feleségül vette 22 évvel fiatalabb modell barátnőjét. Az esküvőt a Turks and Caicos karibi szigetcsoporton tartották a szűk család és közeli barátok körében. Willisnek nem okozott gondot kizárni a nyilvánosságot, ugyanis saját szigetrésze van a paradicsomi vidéken, és csak azt enged be, akit jónak lát. A ceremónia előtt egy nappal befutott exe, Demi Moore is Ashton Kutcherrel, mert „kölcsönkenyér visszajár”. Ezt úgy kell érteni, hogy Willis is jelen volt Demiék 2005-ben tartott lagziján.

Salma Hayek és François-Henri Pinault
Valentin-napon házasodtak

A mexikói színésznő és milliárdos üzletember kedvese 2008 nyarán, eljegyzésük után nem sokkal szakítottak. Hogy miért? Mert kemény meló a távszerelem. Amíg a munkaalkoholista pasi Párizsban tette a dolgát, addig a szalmaözvegy Hollywoodban forgatott. Aztán újra összejöttek, és 2009-ben, Valentin-napon, nagy titkolózások közepette házasságot kötöttek a párizsi városházán. De hogy a sztárvilág is örüljön, két hónap múlva Velencében, egy karneváli stílusú buli keretében újra kimondták az igent, immár több száz vendég jelenlétében.    

Mariah Carey és Nick Cannon
42 nap után összeházasodtak
Mindössze hat hét randizást követően, minden előzetes bejelentés nélkül az énekesnő 2008. május elején férjhez ment 11 évvel fiatalabb színész-rapper szerelméhez. Még a barátaik is csak hüledeztek. Állítólag Mariah Bye-bye című klipje forgatásán jöttek össze, amelyet Cannon rendezett. A titkos frigyre a Bahamákon került sor. Annyira imádják egymást, hogy idén májusban újra elmondták házassági esküjüket, és terveik szerint minden évben újra és újra megismétlik. Cuki.

Folytatás: Nők Lapja Cafe


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS