2010 legszebb esküvői ékszerei

Chez Bec - a kollekció, mely 2010-ben mindent vitt. Legalábbis a tündöklő esküvői ékszerek és kiegészítők világában. Ragyogó, mégis visszafogott. Elegáns, miközben nélkülözi a túlzásokat...

A Wedding Ideas Awards 2010 győzteséről van szó, arról az ékszer- és esküvői kiegészítő kollekcióról, mely a legrangosabb tervezők részvételével rendezett megmérettetésen "Menyasszonyi kiegészítők" kategóriában idén elvitte a pálmát Angliában. Rebecca Doyle gyermekkori álmát valósította meg, amikor megalkotta a Chez Bec formavilágot négy évvel ezelőtt.

Antikvitással foglalkozó édesanyja mellett Rebecca számtalan értékes csecsebecsével találkozott, melyek már kislányként annyira elvarázsolták, hogy hétévesen elkészítette és el is adta első saját ékszerét. Később jogi pályára lépett, de ez nem akadályozta meg abban, hogy titkos vágya szép lassan megvalósuljon: a saját esküvője volt a döntő pillanat, amikor egyedileg tervezett ékszerei és kiegészítői akkora sikert arattak, hogy nem volt visszaút. Az elképzelések szép lassan kollekcióvá álltak össze, és sejtelmes nevet kaptak: Chez Bec - a "Rebecca háza" francia megfelelőjének rövidített változata.

A Chez Bec varázsát egyrészt kézzel készített, egyedi megformálásuk adja, másrészt a legtisztább igazgyöngyök és Swarowski-kristályok sajátos kombinációja teszi őket különlegessé. De szöveg helyett beszéljenek inkább a képek!

A nyakékek között feltűnik a romantikus rózsaszín (Pretty in Pink fantázianévvel), de a régit, az újat és a kéket ötvöző modell is megtalálható (kölcsönkapott elem ez esetben kizárt, így a babona nem teljes). Kristály, gyémánt és igazgyöngy különleges egyvelege adja az egyedi összhatást mindegyik darabnál. Árukat tekintve 36 és 44 font között mozognak.
 

A fülbevalók tökéletesen illeszkednek a nyakékhez és a hajdíszhez. Egy pár fülönfüggő 22 és 56 font közötti összegben választható, a pénztárca függvényében.
 

A hajpántokat, tiarákat Rebecca előszeretettel díszíti - az idei trendnek megfelelően - virággal, sok-sok gyönggyel, de az egyszerű darabok is nagyon mutatósak. 48-128 font az áruk.

KM


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS