3+3 kiegészítő az esküvői asztalon

Kiválasztottuk a három legrémesebb kelléket elrettentés gyanánt, de három használható ötlettel is szolgálunk a vacsoraasztal díszítéséhez...

Csodás teríték, gusztusos és harmonikus elrendezés, egységes színvilág. Szerencsére profi cégek szakosodtak arra, hogy segítségetekre legyenek a dekorációban, így a terített asztal díszítése sem feltétlenül a ti gondotok. A kiválasztott helyszín nagy valószínűséggel szintén rendelkezik a kellő rutinnal, de ha mégis ti magatok szeretnétek apró, személyes kiegészítőkkel egyénivé varázsolni a vacsora színhelyét, akkor ügyeljetek a részletekre.

Hogy minél kevesebb "kakukktojás" miatt veszítsen értékéből a pompásan terített asztal, megmutatjuk egyrészt azokat a kiegészítőket, amelyek cseppet sem nyerték el a tetszésünket, de a használható megoldásokat sem rejtegetjük. Amikor nyakadba veszed az üzleteket, úgyis látni fogod, hogy a kínálat felülmúlja minden várakozásodat, és bizony nem lesz egyszerű összhangot teremteni az apró-cseprő kiegészítők tengerében.

3 elvetendő asztaldísz

Művirág

Már a szó hallatán is kiráz a hideg, bár egyre valósághűbb megjelenési formáival lehet találkozni. A képen látható darabot kimondottan asztalközépre találták ki, és ha van egyáltalán előnye, az az lehet, hogy tökéletesen ugyanazt a színt tudjuk produkálni, ami köré a többi dekorációt is felépítettük. Ja, és nem hervad... de hadd súgjuk meg, hogy a friss élővirág sem fog néhány óra alatt tönkremenni.


Giccses mécsestartó és rémes asztalszámozás

Hangulatossá tehetitek az asztalokat gyertyafény segítségével, és bizony a mécsestartó valóban sokkal kevésbé balesetveszélyes megoldásnak tűnik - na de milyen legyen az a mécsestartó? Semmi kifogásunk a pillangók ellen, de itt vitathatatlanul a kevésbé ízléses megjelenési formájukban röpködnek.

Borzasztó ültetőkártya-tartók

Az ültetőkártyákat egyszerű háromszög alakúra is hajtogathatjátok, de ha mélyebben szeretnétek a pénztárcátokba nyúlni, akkor minden egyes kártyához vásárolhattok tartót. Amint láthatod, a fantáziának - vagy a hülyeségnek? - nincs határa, akár a vendég fotója is szolgálhat nehezék gyanánt. Aranyozott szív: no comment...


3 elfogadható asztaldísz


Konfetti

Az a szó, hogy asztali konfetti, elsőre talán nem hangzik túl bizalomgerjesztően. Gondolj csak bele, apró színes vackok, mint szilveszterkor? Jön egy apró fuvallat, és telemegy velük a kaja? Körülnéztünk a piacon, és nem kell megijedni: az asztali konfetti nagyobbacska virágdíszek formájában is feltűnhet itt-ott az asztalon, közepükben apró kristály - nem is rossz.

 

Szalvéta

A nevetekkel ellátott szalvéta cseppet sem újdonság, de kedves gesztus, apró figyelmesség, amivel nyugodtan éljetek. Színében nem feltétlenül kell annyira visszafogottnak lennie, mint képünkön látszik: lányeg, hogy illeszkedjen az asztal domináns színeihez.

 

Palackruha

Nincs kiábrándítóbb, mint amikor a gyönyörűen koreografált ünnepi asztalt végül telepakolják a legkülönbözőbb márkájú, harsány reklámokkal megspékelt címkéjű üvegekkel. Pedig ezt nem úszhatod meg, az italnak az asztalra kell kerülni. Erre lehet megoldás a palackruha, amely készülhet valóban textilből, de papírból gyártott változata jóval költséghatékonyabb. Arról nem beszélve, hogy a papír a szövegezésre is lehetőséget biztosít.

KM
 


Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS