3 mesebeli esküvői helyszín

Tanácstalan vagy, hol legyen az esküvő? Szeretnéd különleges helyszínválasztással emlékezetessé tenni az eseményt? Segítünk...

Nem mindennapi helyszíneket ajánlunk az ország különböző pontjain. Egyikük azért különleges, mert egy füst alatt az autóbérlés kérdését is kipipálhatod, másikuknak a sziget hangulata adja meg a varázsát, de ha pompás kastélyról ábrándozol, ahol egy napig királynő lehetsz, akkor is van tippünk.1. Álomautó, álomesküvő

70 "meseautó" vár az Álomautó kiállítás helyszínén, amelyre nem tévedésből esett a választásunk, amikor helyszínt ajánlunk: itt ugyanis nemcsak autót bérelhetsz - nem is akármilyeneket! -, hanem esküvőtöket is lebonyolíthatjátok a rendezvényteremben. Patinás hangulatú borospincét képzelj el, melynek teljes mérete 2000 négyzetméter, de ebből - kisebb esküvő esetén - kérésetekre leválasztják a kívánt méretű helyiséget.


Ha a vendégeitek közül kedve szottyan valakinek két fogás közötti levezetés gyanánt megnézni az Álomautó kiállítást, erre is van lehetőség. Főleg a férfiak lesznek valószínűleg elragadtatva a lehetőségtől. Szeretnéd az esküvői autót is itt bérelni? 3 órára 65.000+áfa bérleti díjjal számoljatok, no és persze azzal, hogy mindenki megfordul utánatok az utcán.

Még több információ


2. Mesebeli esküvő a Szentendrei-szigeten

Romantika minden mennyiségben, kellemes környezet, szívélyes kiszolgálás jellemzi a Rosinante fogadót, melynek étterme és kertje 120 fő befogadására alkalmas. A csodálatos kertben kihelyezett esküvőre is van lehetőség, és hogy még mi mindenre gondoltak a fogadó munkatársai? Rózsazsirom szőnyeggel fogadnak benneteket, egyedi esküvői menüt állítanak össze, az ifjú pár ingyenesen eltölthet egy éjszakát a nászutas lakosztályban, és még ünnepi büféreggeliben sem lesz hiány.


Igazán mesés környezetben készülhetnek a fotók, és egyedi virág- és gyertyadekorációkra se legyen gondotok. Kérésre a személyre szóló menü- és ültetőkártyákat is elkészítik nektek. Vidékről érkező vendégeiteknek kedvezményes áron biztosíthattok szállást.

Még több információ


3. Királyi ceremónia a kastélyban

Hétországra szóló lakodalmat szeretnél? Hívd meg vendégeidet egy kis kiruccanásra Parádsasvárra! A Sasvár Kastélyhotel mind polgári, mind egyházi szertartás megrendezésére lehetőséget biztosít. Ha mégis a templomban szeretnétek esküdni, akkor akár lovashintóval is begördülhettek a csodás kastély elé.

A polgári szertartásra a díszteremben vagy a kastélykertben nyílik lehetőségetek, az anyakönyvvezető házhoz jön. Szállást is foglalhattok a kastélyban, 55 szoba áll rendelkezésre. A kastély munkatársai segíteni tudnak a dekorációban, de van jól bevált fodrászuk, sminkesük, fotósuk is, ha minden gondot le szeretnél venni a vállaitokról. Persze ti magatok is szervezkedhettek, viszont étel és ital nem vihető be.

Választhattok felszolgált vagy svédasztalos vacsora közül: előbbi ötcsillagos hotelhez méltó módon zajlik, ám jóval drágább, míg a svédasztalos közkedvelt, kényelmes, és sokkal gyorsabb megoldás.

Még több információ


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS