3 tuti rendezvény házasulandóknak

Ha nem győzöd kivárni a januári esküvői őrületet, a kiállításokat, bemutatókat, akkor már novemberben részt vehetsz olyan programokon, melyek segítenek a készülődésben...

1. ESKÜVŐTREND
November 13-án kerül sor a legfrissebb esküvői irányzatok első exkluzív esküvői bemutatójára Budapesten, ahol nemcsak az esküvői szolgáltatók kiválóságait találhatod meg, de részese lehetsz egy különleges show-nak is, melyet több divatbemutató tesz még látványosabbá. Mindez ingyen és bérmentve!

A helyszín Budapest egyik legszebb szállodája, a Hotel Boscolo Budapest New York Palace. A rendezvényen nemcsak élvezheted a látványos bemutatókat, de személyre szóló tanácsokat  is kaphatsz:

- esküvőszervezés
- "How to look good" tanácsadás - hogy esküvőd napján igazán tündökölhess
- meghívótól a dekorációig - hogy minden összhangban legyen
- jövő évi újdonságok, különleges ötletek.

Minden előre regisztrált párnak egy személyre szóló meglepetés az ajándéka a megérkezéskor, a helyszínen pedig értékes ajándékokat sorsolnak ki a szervezők.


2. BALATON-PARTI ESKÜVŐ PARTY
November 20-án gyönyörű környezetben, a Balatonlellei Yacht Club területén várják a házasulandókat az I. Balaton-parti Esküvő Party szervezői. Sok-sok akció, esküvői hajó, rengeteg ötlet, esküvői menükóstolás, végül pedig egy fergeteges buli vár rád. Lesz galambröptetés, táncbemutató, divatbemutató, smink tanácsadás, tippek virágkötőktől, kívánságballon-röptetés, és minden, mi szem-szájnak ingere.

A kiállítás alatt Catering bemutatóval várnak benneteket, dekorációs ötleteket kaphattok, és a hajókázás sem marad ki a programból - jó idő esetén. Belépőjegy letölthető, vagy a helyszínen 500 forint ellenében korlátozott számban vásárolható.


ESKÜVŐNAP 2010.

November 28-án a Budapest Marriott Hotel***** báltermében első kézből kaphatsz választ minden, esküvővel kapcsolatos kérdésedre. Hasznos információkat gyűjthetsz a a házasulandó párok kedvéért idesereglő szolgáltatóktól, divatbemutatókon ismerheted meg a legújabb trendeket, stylist és sminkes szakemberek segítenek eligazodni a divat útvesztőiben, az egyéniségedhez leginkább illő stílus kiválasztásában. 

Nyerd meg a helyszínen a Budapest Marriott Hotel***** ajándékát, egy 2 személyes Sunday Brunch ajándék utalványt!

Folyamatosan rendelkezésetekre állnak a meghívott esküvői szolgáltatók, akik kötetlen beszélgetés keretében ingyenes tanácsadással segítenek benneteket.

Hogyan jelentkezz? Regisztrációt követően töltsd le a jelentkezési lapot, és kitöltve juttasd el az info@eskuvonap.hu címre.

A belépőjegy 5000.- Ft páronként, amit a rendezvény helyszínén érkezéskor vissza is kaptok, vagy 10 000.- Ft értékben beválthattok egyes szolgáltatóknál, akiket ott a helyszínen megismersz.

Ne hagyd otthon a párodat sem, élvezzétek együtt az esküvői készülődés örömteli pillanatait!


Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS