7 tipikus pasi, aki sosem lesz a férjed

Végletekig különböző férfitípusokat gyűjtöttünk. Közös tulajdonságuk, hogy bár fontos szerepet játszanak az életedben, szinte bizonyos, hogy végül egyikük oldalán sem fogsz lehorgonyozni.

A legtöbb nő életében előbb-utóbb eljön az igazi, vagy legalábbis gyanúsan annak látszó úriember. Dacára a gyakori utólagos reklamációnak, ezt a fickót szoktuk "nagy Ő"-nek nevezni, akire egész addigi életünkben kitartóan vártunk. Na igen, de mi van a többivel, a nem igaziakkal? Hiszen mindegyikünk esetében akadnak további férfiak, akik bár erősen meghatározzák életünket, végül valamiért mégsem mellettük kötünk ki. Pedig ha becsületes naplóírók lennénk, biztosan egész fejezeteket szentelnénk számukra, ami nem is csoda. Rengeteg tapasztalatot, élményt, érzést adtak nekünk – néha csalódást, máskor meg szeretetet. Ők azok, akikre majd hetvenévesen, zajongó unokákkal körülvéve, ha csak egy pillanatra is, vissza-visszagondolunk. Bár nem vezetnek oltárhoz, nélkülük bizonyosan nem lehetnénk azok, akik vagyunk. Íme a "nem igazi" pasik listája.    


1. A gyerekkori szerelmed

Nyilván jól emlékszel a fiúra, aki először úgy igazán megdobogtatta a szívedet. Na persze tizenévesen az egész nem volt komoly dolog, alig egy csók – vagy talán az sem. Lehet, hogy ő még csak észre sem vette eszeveszett rajongásodat, de tulajdonképpen nem is ez a lényeg, hanem hogy te mit éreztél. Na meg hogy megtanultál éjszakákon át álmodozni, a telefon mellett rostokolni, egy köszönéstől fülig pirulni, és minden elkapott pillantásnak őrült módon örülni. Bár igen ritka, hogy egy nőt végül az első szerelme vezessen el az oltárig, az ártatlanul naiv gyerekkori szerelem kellemesen bizsergető emléke olyan valami, amire nem csupán illik, de mindenképpen megéri egy életen át emlékezni.


2. A kedvenc sztárod

Ha nem is megszállott módjára, de biztosan te is rajongtál életed során legalább egy hírességért, mondjuk, egy énekesért, egy színészért, avagy egy sportolóért. Megvetted a lemezeit, hogy bármikor hallhasd a hangját, netán estéről estére beültél a tévé elé, hogy láthasd, hogyan alakul a sorsa, avagy szorgalmasan eljártál a meccseire, hogy egy távcső segítségével élőben is szemügyre vehesd. Éber figyelemmel követted a róla szóló híreket, és kivágtad a képeit az újságból. Határtalan képzeleted számára a kontinenseken átívelő távolság, a különböző nyelvtudás, az eltérő életkor és a modellkaliberű sztárfeleség nem jelentett akadályt. A barátnőid pesszimista fejcsóválása ellenére kitartóan álmodoztál róla, hogy egyszer valami csodálatos véletlen folytán igenis összefuttok, és első látásra egymásba szerettek. Bár ez sosem történt meg, nyugodj meg, nem sokat vesztettél. Hiszen gondolj csak bele, a hétköznapi, hús-vér pasikkal sem egyszerű az élet, hát még egy sztárkiadással.


3. A legjobb barátod

Már az óvodában is egymás haját húzogattátok, és valahogy a későbbiekben is mindig kitartottatok a másik mellett. Életének minden meghatározó eseményét részletesen ismered, például hogy mikor verekedett először, hogy hogyan szerezte a térdén lévő jókora heget, vagy hogy miként vesztette el a szüzességét. Persze ő is ismeri a titkaidat, álmaidat, legfőbb vágyaidat. Ő a legnagyobb bizalmasod és kritikusod, akinek feltétel nélkül adsz a szavára. Ha kellett, bátyád helyett bátyád volt, és jótékonyan megálljt parancsolt, mielőtt valami ostobaságba ugrottál volna fejest. A közös borozgatásaitok, éjszakába nyúló beszélgetéseitek száma megmondhatatlan, így nem csoda, hogy szavak nélkül is pontosan értitek egymást. Kapcsolatotok különlegességét azonban pont az adja, hogy sosem történt köztetek semmi. Bár mindenki ismer legalább egy mesebeli történetet arról, hogy a legjobb barát férjnek is kiváló, az esetek többségében egy meggondolatlan összemelegedés bizony kíméletlenül megviselheti az igaz barátságot.

Folytatás: Nők Lapja Cafe
Szerző: Csák Eliza


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS