A tavasz legtutibb menyasszonyi ruhái

Kíváncsiak voltunk, hogy milyen tavaszi kínálattal örvendeztetnek meg bennünket a menyasszonyi ruhák tervezői, ha végre elmúlnak a fogvacogtató mínuszok...

Az esküvő előtt állókat megnyugtatjuk: lesz tavasz, és persze lesz nyár is, bármilyen hihetetlen a mostani zimankót elnézve. A ruhatervezők pedig már régóta gőzerővel dolgoznak, hogy mire elérkezik a szezon, különleges darabokkal lephessék meg a leendő arákat. A 2010-es tavaszi modellekből szemezgettünk, abban bízva, hogy ötleteket adhatunk.

Elsőként az Amsale kollekció egyik darabját emeljük ki, mely érdekes, féloldalasan húzott felsőrészével és a szüretet idéző brossal díszített derékrésszel hívta fel magára a figyelmet. Elsősorban karcsú aráknak ajánlott, a túl keskeny csípőt is remekül ellensúlyozza.

Fotó: Dan Lecca
További Amsale modellek
 

Angel Sanchez szintén a vállpánt nélküli megoldásokat kedveli idén tavasszal is - bár hozzá kell tennünk, hogy a 2010-es trend az aszimetrikus vállpántra helyezi a hangsúlyt. A ruha érdekessége az alsó rész organza díszítése.

Fotó: Dan Lecca
További Angel Sanchez modellek
 

Az Anne Barge szalon egyszerűségében is fenséges ruhakölteménye nem kockáztat az A-vonallal: egyrészt nehezen megy ki a divatból, másrészt szinte minden testalkatú menyasszonyon jól tud kinézni. A spagettipánt és a merész dekoltázs azonban formás kebleket és karcsú vállat követel.

Fotó: Dan Lecca
További Anne Barge modellek
 

James Clifford hableányokat megszégyenítő kreációkkal áll elő idén tavasszal. Ebben a szalonban most az elefántcsontszín dívik, és a tervező határozottan a vállpánt nélküli modelleket preferálja továbbra is. A mellrész empire vonalvezetésű, a derék és csípő hangsúlyozottan kiemelt. Darázsderekúak előnyben.

Fotó: The James Clifford Collection
További James Clifford modellek
 

Az idei év egyik nagy slágere lesz a menyasszonyi ruhákon itt-ott felbukkanó jókora virágdísz. Tudja ezt Junko Yoshioka is, és ennek a bűbáj ruhának az oldalára biggyesztett egyet dekoráció gyanánt. A szatén szalag ezúttal nem a derékra, hanem - ráadásul szándékosan ferdén - a csípőre került. A felsőrész egyszerűségét a rafinált szoknyarész ellensúlyozza.

Fotó: Thomas Kletecka
További Junko Yoshioka modellek
 

Igazi empire csoda, nem csak kismamák figyelmébe! A St. Pucchi Couture ritkán hibázik, ha menyasszonyi ruháról van szó... érdemes átböngészni a kínálatukat.

Fotó: Dan Lecca
További St. Pucchi modellek

KM


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS