A tökéletes pasi - megálmodtuk neked

"Mégis mit vársz tőle? Férfi." - Így hangzik a közismert bölcsesség, amellyel mi, nők szívesen magyarázzuk az erősebbik nem tipikus hibáit. Mert bármilyen szomorú, tökéletes pasi nem létezik.

Mi mégis eljátszottunk a gondolattal, és megálmodtuk neked. Íme.

A férfi nem az a kategória, amelyből csak úgy rohangálnának az utcán a tökéletes példányok. Mindegyiknek akad valami hóbortja, bogara, édes gyártási hibája, amellyel bizony szeretnek minket az őrületbe kergetni. Na és a tiéddel mi a gond? Ha büszkén állítod, hogy semmi, tessék alaposabban szemügyre venni! Na ugye. A dolog nagyon úgy néz ki, hogy tökéletes pasi valószínűleg nem létezik, mi mégis eljátszottunk a gondolattal, és megpróbáltuk elképzelni. Lássuk, milyen is az a hibátlan kiadás!

Hogy honnan ismered meg a tökéletes pasit? Nos, nem lesz nehéz. Egész biztosan első ránézésre magába bolondít. Már csak azért is, mert gyanúsan hasonlít a kedvenc sorozatszínészedre, de olyannyira, hogy már-már egész kis kutatásba kezdesz, vajon rendelkezik-e a híresség magyar gyökerekkel. Amellett, hogy feltűnően vonzó, intelligens, sőt humoros is. Nem csoda hát, ha az utcán kézen fogva andalogva irigy női pillantások kereszttüzével vagy kénytelen megküzdeni, de magunk között valld be, ezt cseppet sem bánod. Ugyanis, bár nyílt tény, hogy imádják a nők, jól tudod, mindhiába. A tökéletes pasi ugyanis megrögzött monogám. Pont. Nincs más verzió, se pedig kiskapu.

Mellette kizárólag jól indulhat a napod, hiszen a reggeli rutinjába beletartozik, hogy ágyba hozza neked a kávét meg a péksüteményt. A korai rohanásban sem sajátítja ki a fürdőszobát, helyette inkább, hogy hasznossá tegye magát, gyorsan elmosogat, merthogy azt is tud. Sőt, a porszívózástól sem ódzkodik, és ezt gyakran be is bizonyítja, csak hogy a kedvedre tegyen. Alapvetően rendet tart maga után, sőt ha szükséges, utánad is. A zoknik összepárosítása nem haladja meg a képességeit, és sosem venne fel felemást. Csodálatos módon a levetett ruháit sem hagyja szerteszét a lakásban, hanem ügyesen a szennyesládába szórja. Vészhelyzet esetén akár a mosással is megbirkózik. Bár vasalni még nem láttad, erős a gyanú, hogy akár az is menne neki.

Figyelmes, érdeklődő típus, aki gyakran és szívesen kérdez, majd csöndben végighallgat, legyen szó a barátnőd legújabb hódításairól vagy munkahelyi pletykáról. Azt mondja, imádja hallgatni a hangodat, ezt bizonyítandó naponta többször spontán felhív telefonon egy-egy percre. Persze azért nem kerget az őrületbe a ragaszkodásával, hisz a tökéletes pasi mindig képes mértéket tartani. Épp ezért, habár szeret szórakozni, sosem esik át a ló túlsó oldalára. Mindig beéri két üveg sörrel, és messziről elkerüli az éjszakai bárokat. Tulajdonképpen alig jár el otthonról nélküled. Ha netán mégis elkeveredik egy kanbuliba, tutira hazaér a megbeszélt időre. Ha mégsem, arra egész biztosan nyomós oka van, és egyből felhív telefonon, hogy ne kelljen feleslegesen aggódnod. Természetesen véletlenül sem kell kételkedned a szavában, hiszen a tökéletes pasi sosem hazudik – vagy legalábbis pontosan tudja, mikor kell. Például akkor, ha a fodrász tönkretette a hajad, ha egy hete nem aludtál rendesen, avagy felszedtél tíz kilót, és már-már a kétségbeesés szélén állsz, ő akkor is képes jótékonyan meggyőzni, hogy sosem voltál gyönyörűbb.

Meggyőzően és változatosan tud bókolni, meg persze talpig úriember, vagyis nem kiabál, nem káromkodik, nem emeli fel a hangját, sosem durva és erőszakos, hacsak nem kéred kifejezetten. Mert ha kell, tud rosszfiú is lenni, spontán, bevállalós, lendületes, aki mellett nem lehet unatkozni, hiszen mindig tud újat mutatni. Minden téren. Viszont sosem hisztizik, nem toporzékol, nem durcáskodik, nem viselkedik gyerek módjára. Valljuk be, ehhez már nagy adag képzelőerőre van szükségünk. Ha problémája van, kinyitja a száját, nem pedig magában dúl-fúl, mert úgy véli, a harmonikus kapcsolat titka a megfelelő kommunikáció. Éppen ezért mindent megbeszél veled, sőt szívesen kér tanácsot. A csodálatos a dologban, hogy általában meg is fogadja. Beavat a terveibe, valamint imád beszélni a közös jövőtökről. Akkor sem retten vissza, ha bevallod, hogy legalább három égetnivalóan rossz gyereket szeretnél, hanem bátran rálicitál.

Folytatás: Nők Lapja Cafe
Szerző: Csák Eliza


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS