Esküvői kedvezménykártya 2010

Szeretnéd hatékonyan csökkenteni az esküvőd költségeit? 2010-ben egyre több helyen találkozhatsz az esküvői kedvezménykártyával, mely ezt a célt hivatott szolgálni...

Miről is van szó? A kártya igénylése jelenleg a legtöbb általunk fellelt helyen ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött. Esetenként a 490 Ft-os postaköltséggel kell számolni, de úgy gondoljuk, hogy a megtakarítható akár több százezer forinthoz mérten ez elhanyagolható összeg. Több százezer? Igen, ugyanis a kártya jelentős kedvezményeket biztosít számotokra, ha olyan esküvői szolgáltatónál vásároltok, aki kedvezménykártya-partner.

A partnerek listáját a kártyával együtt egy katalógusban kapod meg. A kedvezménykártyák többsége egy évig érvényes, vagyis nemcsak közvetlenül az esküvőd előtt, hanem az egész szervezés során, sőt utána is részesülhetsz az árengedményekből. Természetesen ez az időtartam szolgáltatónként változhat, ezért érdemes előzetesen tájékozódni.

Az esküvői kedvezménykártya jelentőségét és terjedésének mértékét jól példázza az a tény, hogy már megyénként is keresgélhetünk a kártyapartnerek között.

Íme néhány weboldal, melyek vidéki felhasználóknak biztosítanak lehetőséget a kártya igénylésére:

Szegedi esküvő
Hevesi esküvő
Csabai esküvő

A Borsod megyeiek például nemcsak ingyenesen igényelhetnek kártyát, de még 5000 Ft értékű utazási utalvánnyal is kedveskednek nekik, mely a nászút költségeit csökkentheti. Az igénylést meghirdető weboldalakon egyúttal azon partnerek (szolgáltatók) részletes bemutatkozó anyagát is megtalálod, akik részt vesznek a kártyaprogramban. És ez még nem minden: közösségi oldalakon tájékozódhatsz, fórumokon tárgyalhatjátok ki a tapasztalatokat, és akár saját esküvői oldalt is készíthettek magatoknak.

Veszítenivalód tehát nincs, a kártyák január 10-től lépnek életbe, fontold meg a lehetőséget!

KM


Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS