Esküvőnap 2010.

Érdekelnek a legújabb trendek és legfrissebb hírek? Profi szakemberekkel és szolgáltatókkal vennéd magad körül? Itt a helyed!

2010. november 28-án a Budapest Marriott Hotel***** Budapest Báltermében első kézből kaphatsz választ minden, esküvővel kapcsolatos kérdésedre. Hasznos információkat gyűjthetsz a a házasulandó párok kedvéért idesereglő szolgáltatóktól, divatbemutatókon ismerheted meg a legújabb trendeket, stylist és sminkes szakemberek segítenek eligazodni a divat útvesztőiben, az egyéniségedhez leginkább illő stílus kiválasztásában. 

Az EsküvőNap Interaktív Workshop és Vásár részletes programja:
 
10.00 Megnyitó
 
10.05 Első lépések esküvőnk megszervezéséhez. Hogyan dolgozik egy esküvőszervező, milyen szempontokat vesz figyelembe munkája során? Miért praktikus, ha esküvőszervező segítségét veszed igénybe?

Esküvői szolgáltatók bemutatása. Mi alapján döntsünk? Mit tud elérni az esküvőszervező a pár számára?
 
10.30 Divatbemutató
 
10.45 Kávészünet
 
11.00 Hogyan válasszunk esküvői fotóst és operatőrt? Legújabb trendek bemutatása. Hogyan tudunk arról meggyőződni, hogy valóban szakemberrel állunk szemben, és milyen alapvető elvárásaink lehetnek? Varga Zoltán (Photo and Makeup – divatfotós)
 
11.15 Stresszoldás aromaterápiával – hogy a menyasszony nyugodt, kipihent legyen élete egyik legszebb napján.
 
11.30 Divatbemutató 
 
11.45 Kávészünet
 
12.00 "Legyen a szép még szebb!" Mitől jó az esküvői smink? Hogyan készítsük elő magunkat a nagy napra? Mik a teendők? Mit ne tegyünk az esküvő előtti napokban? Mártai Marianna (Photo and Makeup – divatsminkes)

Stílusod az esküvőn. Esküvői stylist hasznos tanácsai és ötletei a trendi esküvőkre.

12.20 Divatbemutató

12.30 A Budapest Marriott Hotel***** bemutatkozása  

12.50 Miért ajánljuk az ingyenes esküvői weboldalt? Bemutatkozik az Esküvőnklesz.hu.

13.00 Koktélshow 
 
13.10 Kávészünet
 
13.30 Divatbemutató

13.45 Nyereménysorsolás: a Budapest Marriott Hotel***** ajándéka kerül kisorsolásra, egy 2 személyes Sunday Brunch ajándék utalvány.

Közben folyamatosan rendelkezésetekre állnak a meghívott esküvői szolgáltatók, akik kötetlen beszélgetés keretében ingyenes tanácsadással segítenek benneteket.

Hogyan jelentkezz?
Regisztrációt követően töltsd le a jelentkezési lapot, és kitöltve juttasd el az info@eskuvonap.hu címre.

A belépőjegy 5000.- Ft páronként, amit a rendezvény helyszínén érkezéskor vissza is kaptok, vagy 10 000.- Ft értékben beválthattok egyes szolgáltatóknál, akiket ott a helyszínen megismersz.

Ha bármilyen kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, vagy a résztvevőkről szeretnél még többet megtudni, vagy saját esküvődhöz szeretnél plusz információt, keresd az EsküvőNap hivatalos esküvőszervezőjét: Marosi Mónikát a 30/908-7034 telefonszámon, aki készséggel válaszol  minden kérdésedre.

Ne hagyd otthon a párodat sem, élvezzétek együtt az esküvői készülődés örömteli pillanatait!


Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS