Extrém helyzetek: esküvő vízen és víz alatt

Mindenki szeretné, ha az esküvője maradandó élmény lenne, amire később szívesen emlékszik. Mi most vízben és víz alatt tartandó esküvőt ajánlunk, de fogadd meg a tanácsunk: soha senkire ne hallgass! Olyan esküvőd legyen, amilyet te szeretnél!

Ma már mindent lehet, ha a hagyományossal nem érjük be, és szeretjük az extrém helyzeteket. Akár a legvadabb álmainkat is valóra válthatjuk - márpedig sokunknak akad ilyen - és ehhez csak keresnünk kell egy szervezőt, aki segít abban, hogy mindez meg is valósuljon. Az internet számos lehetőséget kínál: így például akadnak olyan esküvőszervező cégek is, akik a "vizes" esküvőben is otthon vannak. De azért egy dologról ne feledkezzetek meg: bárhol, bármilyen körülmények között is tartjátok meg az esküvőt az a legfontosabb, hogy számotokra maradandó élmény legyen, és szívesen emlékezzetek rá, mindegy, hogy mások mit gondolnak.

Ha szeretnél búváresküvőt, és ehhez az anyagi lehetőségeid is adottak, egy percig se gondolkodj, van már erre specializálódott cég. A világ távoli pontjain, kristálytiszta tengerek mélyén tarthatsz víz alatti esküvőt. A jó hír, hogy akkor is bátran belevághatsz, ha még sohasem búvárkodtál, ehhez ugyanis minden információt megosztanak veled, így egy rövid tájékoztató után már nyugodtan nekivághattok. Már csak arról kell lemondania a leendő arának, hogy szép ruhában és talpig sminkben mondja ki a boldogító igent. A víz alatti fotózás és a búváresküvő megszervezése persze elég sokat kóstál – a félmillió forintot is meghaladja – és akkor még a násznép merülésével nem is számoltunk.

Természetesen a kevésbé bevállalósak, de a vízhez ragaszkodók is találhatnak maguknak maradandó élményt nyújtó lehetőséget. Egy nagyobb hajón például a vendégsereg is szépen elfér, akár a vacsorának is helyet adhat. A nagy melegben az alkoholfogyasztás mellett ne feledkezzünk meg néha ásványvizet/forrásvizet inni. Ha kis létszámban gondolkodunk, akkor választhatunk vitorlást, vagy motorcsónakot is – a többieknek pedig nem marad más, mint utólag megnézhetik a képeket. Persze az időzítés itt sokat számít: a rossz idő esetén a hevesebb ringatózás például a vacsora után, nem biztos, hogy mindenkiben kellemes emlékeket idéz majd fel.

Forrás: Nők Lapja Cafe


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS