Hazai körkép, avagy menyasszonyi ruhák 2010 nyarán

Neves hazai tervezők ruháit csodáltuk meg. Vajon milyen szempontok szerint alkotta meg idei kollekcióját Makány Márta, Benes Anita és Léber Barbara?

Makány Márta az egyik legkeresettebb hazai divattervező, aki menyasszonyi ruhák tervezésével kezdte pályafutását. Magyar hírességek előszeretettel rendelik nála esküvői ruhájukat, legutóbb Kovács Ági úszónőnk mesélt a médiában szűkkörű, titokban szervezett polgári esküvőjéről, ahol ugyanúgy Makány Márta ruháját viselte, mint ahogy a jövő tavasszal tartandó templomi ceremóniára is készül számára egy mutatós darab.

A Makány Márta Bridal Wear a nyitott, energikus, harmonikus és vidám nőknek készül, akik nem csak a nagy napon szeretnék kihozni magukból a legjobbat és a legszebbet, hanem a hétköznapokban is törekednek az igényességre és az egyensúly megtartására.

A 2010-es évben a menyasszonyi ruha trend rendkívül változatos. nézzük meg, milyen irányvonalak mentén dolgozott Makány Márta!

Csipke és nagy fodrok - a mesebeli ruha kellékei

Lenyűgöző fémes hatás, és gyöngy minden mennyiségben

Hódít az asszimmetrikus és a mini

Színes ruha vagy csak fekete kiegészítők? Mindkettő jöhet!

A képeken a Makány Márta Bridal Wear kollekció darabjai láthatóak, mely a Budapest 1054 Báthory utca 18-20. alatt tekinthető meg.

További képek
Makány Márta hivatalos honlapja


A Daalarna Esküvői Szalon Magyarország első, a haladó design trendeket követő ruhaszalonja. Jellemzőek a letisztult, kifinomult formák, a harmonikus, értékkövető színvilág. A magas minőségi követelményeknek megfelelő gyártástechnológia és az egyedi tervezés nemcsak karcsú lányokat céloz meg, hanem kortól és a kilók számától függetlenül mindenkinek terveznek ruhát, aki az esküvőjén igazi nőnek akarja érezni magát.

 

A Daalarna kollekcióját Benes Anita neve fémjelzi. Érzéki megjelenés, nőiesség, időtlen elegancia - néhány szóval így jellemezhetnénk Anita menyasszonyi ruháit. Izgalmas formák, csábító anyagok, szenvedélyes színek jelenléte teszi különlegessé munkáit, melyek a hagyományost ötvözik a legmodernebb stílusokkal, hangulatokkal. Gyöngyözés, hímzés és muszlinrózsák nála is felfedezhetőek a 2010-es kollekcióban, és még mindig előszeretettel alkalmaz kristályokat a díszítéshez és fűzőt a csinosításhoz, a többi sajátosságról viszont sokkal szebben beszélnek a képek!

 

A Daalarna Szalon hivatalos honlapja

 
Léber Barbara szerint 2010 a végletek éve. A nagy, habos ruháktól az egészen testhezálló, alakot mutató kreációkig minden szóba jöhet. Nagy hangsúlyt fektet az anyagra és a színre, valamint arra, hogy egy ruha egyszerre csak egy testrészt hangsúlyozzon. A képek jól szemléltetik, hogy ha a lábak kerülnek fókuszba, akkor nem jöhet szóba extra mély dekoltázs. Ruhái között szép számmal akad az idén divatos félvállas fajtából, színek tekintetében pedig az arany és az ezüst kerül előtérbe, de 2010-ben minden trendi, ami csillogó.Léber Barbara hivatalos honlapja


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS