Nem mindennapi ruhák vagány menyasszonyoknak

Unod a klasszikus fehéret? Bevállalnál valami igazán különleges modellt? Nem érdekelnek a földhözragadt vélemények? Akkor néhány tervező kimondottan neked dolgozik...

Utánajártunk, milyen lehetőségei vannak azoknak, akik teljesen szokatlan menyasszonyi ruhát szeretnének. Ötletre van szükséged, mert csak homályos elképzeléseid vannak? Nézd meg olyan tervezők munkáit, akik sportot űznek abból, hogy sárba tiporják a hagyományokat, helyette az extravagáns menyasszonyoknak kedveznek.

Revanche de la femme

Nevének dacára német cégről van szó, élén Elena Krebs tervezőnővel. Elsősorban minőségi fűzőkkel hódították meg a párizsi divatot, de a mellékelt ábra szerint a menyasszonyi ruhák világába is szívesen tesznek kirándulásokat - nem kis sikerrel. Merész zöld-pink párosítása (Isabelle fantázianevű modell) vagy épp a fekete-fehér ízléses kombinálása mellett a csípő és dekoltázs hangsúlyozása jellemzi ruháikat, nem titkolva, hogy fűzőben világszínvonalút alkotnak.

Talbot Runhof

Johnny Talbot és Adrian Runhof alaposan kitettek magukért: első ránézésre - és másodikra, és harmadikra - ruháiknak semmi köze nincs az esküvőhöz, de még alkalminak is nagy jóindulattal nevezhetők. Nem tévedés: ezek bizony menyasszonyi ruhák. Előnyük, hogy bármikor felveheted őket később is, hátrányuk, hogy jócskán számíthatsz zavart szempárokra, ha bevállalod. Ami biztos: kiváló alapanyagok, rafinált szabás jellemzi a két pasi által kreált ruhákat.

Joan Shum
A tervezőnő a romantikus stílust bolondítja meg rafinált eszközökkel. Kis félrecsapott kalapka, variálás a ruha hosszával, amitől máris egyedivé, különlegessé válik. Nem a színekben igyekszik szokatlant alkotni, hanem a stílussablonokat bontja meg ügyes érzékkel. Ruhái kimondottan vékony menyasszonyokon érvényesülnek igazán.

J. Crew

Kirándulás a különböző korokba - így jellemezhetnénk az idei J. Crew kollekciót. Fehérnek ugyan ez is fehér (többé-kevésbé), de a ruhák lenyűgöző és néha túlzásba vitt egyszerűségét nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Ókori görög és római feeling, puritán vonalvezetés, minimál díszítés. Ez is a sablonoktól való elrugaszkodás egyik módja.

Dolly Couture

Menyasszonyi ruha és cilinder fátyollal? Bizony még ez sem vicc. A Dolly Couture menyasszonyi ruhák kislányos bájukkal tűnnek ki a tömegből.

Monique Lhuillier

Végezetül két tervező vadonatúj őszi kollekciójának néhány darabját veheted szemügyre. Monique Lhuillier kedveli a fényes anyagokat, melyeket zsúfolásig túldíszít, valahogy mégis elcsípi a határt, mielőtt ízléstelenné válna. Őszi repertoárjában a nehezebb anyagoknak jut főszerep, a színek gyakran ezüstbe hajlanak.

Modern Trousseau

Őszi-téli menyasszonyok, nem kell megfagyni a lenge ruhában, különleges és főleg meleg stólákkal, bolerókkal fedheted vállaidat. Jó hír, hogy a Modern Trousseau-nál már a 2011-es ruhákat is megcsodálhatod, igazán nagy élmény.

KM
 


Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS