Sárga esküvő

A sárga a napsütés színe. Életörömöt, boldogságot, energiát sugároz. Nyári esküvőre készülsz? Üde dekorációs szín lehet a sárga, ha nem viszed túlzásba...

Tavasszal sárga virágok tömkelege kínálkozik, hogy használd fel őket a dekorációhoz. Nyárra sajnos a nárcisznak, tulipánnak, aranyesőnek híre-hamva sincs, de kárpótolhat a frézia, a napraforgó, a kardvirág, a rózsa vagy a liliom. A virágok azonban csak egy részét képezik az egésznek, ki fogunk térni a többi dekorációs elemre is.

Egyáltalán miért a sárgára esett a választásunk? Nem egyszerű szerkesztői hóbortról van szó, hanem a 2010-es trendet próbáljuk népszerűsíteni: idén az élénk színek dominálnak az esküvő alappillérének számító fehér mellett. A pasztellszínek felejtősek, előkerül viszont a vörös, a türkiz, valamint - lám csak! - a sárga, és annak is az élénk narancs vagy a világos napsárga árnyalata.

Azt mondod, neked ez túl vad elképzelés, mert erős színről beszélünk? Valóban, de a sárga igazi vadságát a sötét (pl. fekete) hozza ki leginkább, a fehér mellett egész konszolidáltan tud viselkedni. Az idei divatra visszatérve azonban - ha merészebb vagy - a türkizzel is párosíthatod a világossárgát: meglehetősen egzotikus hangulat lesz a végeredmény, a vendégeid jókedve már a látványtól is garantált.

Az erőteljesebb színek nem csupán a virágokra érvényesek. Lehet sárga a koszorúslányok ruhája, a meghívó, az ültetőkártyák, szalvéták, székszoknyák. Az alábbi képek segítségével ötleteket meríthetsz: egy vidám, sárga esküvő kellékeit sorakoztattuk fel.


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS