Sztáresküvők a láthatáron

Akadnak olyan celebek, akik fittyet hánynak az esküvői szezonra, jó időre, és a küszöbön álló téli hónapokra időzítik esküvőjüket.


Persze a nálunk lassacskán beköszöntő zimankó nem világméretű, és mivel nemcsak a hazai sztárok közelgő esküvői ceremóniáiról ejtünk szót, hanem körülnézünk a nagyvilágban, így jó eséllyel nem fognak fázni "szegény" celebek életük meghatározó napján.


Katy Perry
és Russel Brand például 30 fok körüli hőmérsékletre számíthat október végén Indiában. Miért éppen ott? Mert hűségesek akartak maradni a 2009. szilveszteri eljegyzés helyszínéhez, ezért a menyegzőnek is egy hindu közösség ad otthont. Bár a násznép nem lesz túlméretezett, a bulit hétnaposra tervezik, és amolyan világraszóló csillogás övezi majd. Katy egyébként több lapnak is elmondta, hogy vőlegényével igyekeznek bolondot csinálni a médiából olyan értelemben, hogy a leghajmeresztőbb - ám nem valós - sztorikkal állnak elő: meztelen esketés, India helyett legyen inkább Thaiföld, mégsem lesz henna díszítés, stb. Közben pedig jól szórakoznak az egymásnak ellentmondó információkon. Ha így akarják, maradjon hát az ő titkuk az igazság minden további részletet illetően, azt azonban rögvest hírül adjuk, ha már túllesznek a nagy eseményen.

Katy Perry és Russel Brand

Nem kell túl sokat várni Lady Gaga esküvőjére sem. Decemberben, nem sokkal karácsony előtt  fejezi be brit turnéját, azt követően szeretne örök hűséget fogadni Luc Carlnak. A feltűnési viszketegségben szenvedő énekesnő ezúttal sem éri be akármivel: lesz kastély, hintó, királylány, mesebeli pompa - pénz nem számít alapon. Az sem kizárt, hogy addig egy saját kastélyt újít be magának a szigetországban a 24 éves New-York-i díva, ez ugyanis már régi álma. Legalább akkor bérleti díjat sem kell fizetnie...

Lady Gaga

Eljegyzés után, esküvő előtt áll az Avatar méretes kék hölgyeményét alakító Zoe Saldana is. Az esküvő időpontja egyelőre nem ismert, ahogyan az egész történet egy kicsit homályos, ugyanis Saldanáról köztudott volt, hogy nem rajong a házasság gondolatáért. Évek óta jól megvannak Keith Brittonnal, aki sikeres online divatcéget vezet, és akinek házassági ajánlatát Zoe nem utasította vissza, de furcsának tűnik a mély hallgatás. Rosszindulatú pletykák szerint csupán a majdani gyerekvállalás miatt mondott igent a színésznő.

Zoe Saldana és Keith Britton

Térjünk egy kicsit hazai vizekre! Nacsa Olivér és Kis Zsuzsi esküvője augusztusban meghiúsult a menyasszony ritka betegsége, allergiás tünetei miatt. Azóta kiderült, hogy osztriga okozta a bőrelváltozást, így - gyógyulása után - semmi akadálya, hogy még a télen megtartsák az elmaradt kézfogót. A korábbi hírekkel ellentétben nem lesz négyes esküvő Bagiékkal, mert arra a közös véleményre jutottak, hogy maradjon meg mindenkinek a személyes, bensőséges élmény.

Olivérékkel ellentétben nem maradt el Kovács Ági esküvője, aminek azonban lesz még folytatása. A vőlegénye (most már férje) kívánsága szerinti aprócska és titkos polgári ceremóniát tavasszal nagyszabású egyházi esketéssel koronázzák meg, ahová már 200 fős vendégsereget is hívnak. Makány Márta által tervezett hófehér ruha, menyasszonytánc, meghívók, pazar ünneplés és minden lesz, ami első körben lemaradt, és ami Ági szíve vágya.

KM
 


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS