Sztárok hősszerelmes ballépései

Ma még szenvedélyes, szerelmes gesztus. Holnap a bőrödet égető kín. Hírességek, akik a partnerük nevét varratták magukra – többségük talán elhamarkodottan...


Mickey Rourke
varrásban is meghaladta korát: már a nyolcvanas években magára tetováltatta szerelme, Carré Otis nevét. A Kilenc és fél hét sztárja a szerelem elmúlásával sem vált meg a tetkótól, máig is magán viseli azt.

 
"Nagyon szerettem őt, de olyanok voltunk, mint a tűz és a víz. Ma már csak a tetoválás emlékeztet rá. Csupán annyit tudok róla, hogy gyerekei vannak, és Coloradóban él" – emlékezik vissza Rourke.

Pamela Anderson jegygyűrű helyett tetoválást és egy halálos vírust kapott Tommy Leetől, mielőtt oltár elé álltak 1995-ben a tengerparton, a mexikói Cancúnban. A szertartáson a menyasszony vékony bikinit, a férjjelölt úszónadrágot viselt, majd az ifjú pár mindkét tagja tetoválást készíttetett a másik nevével. Ugyan elváltak, de Pamela soha nem feledheti a közös tetoválás emlékét, ugyanis Tommyval közös tűt használtak, és a Mötley Crüe dobosa megfertőzte hepatitisszel a Playboy-nyuszit. Pamela egyébként megvált tetoválásától, Tommy nem.

Angelina Jolie karjára második férje, Billy Bob Thornton neve került egy sárkányfigura díszkíséretében. Angelina odáig volt jó néhány esztendővel idősebb férjéért, és őszintén hitte, hogy kapcsolatuk örökké magas hőfokon fog égni. Ám a szerelem elmúlt, Angelina elvált, a tetoválást elhalványíttatta, és hat gyermeke születési helyének és idejének koordinátáit varratta a helyére.

      

A legszerelmesebb tetoválást Melanie Griffith készíttette, amikor beleszeretett Antonio Banderasba. A szőke színésznő a karjára egy hatalmas Antonio feliratot készíttetett, és mindezt még egy jókora szívvel is bekereteztette. Ugyan Melanie és Antonio napjainkban is együtt élnek, az amerikai lapok szerint Griffith minden alkalommal, amikor depressziós lesz, vagy összevesznek Banderasszal, dühödten kaparja a tetkót. A színésznő érzelmi viharait és botrányait elnézve még az sem lehetetlen, hogy egyszer saját magán végez sebészeti beavatkozást…

Folytatás: Nők Lapja Cafe


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS