Webmustra: esküvői kiegészítők online

Ma már a menyasszonyi ruhát is megveheted interneten, de a kevésbé bátrak számára ajánlunk most olyan webshopokat, ahol esküvői kiegészítők széles skálájából válogathatnak...

Te már csak tudod, ha az esküvődre készülsz, hogy hány boltba kell beszaladgálni különféle színmintákkal, majd lehangoltan kilépni az árnyalatnyi eltérések miatt. Gyűrűpárna, kosár, emlékkönyv, szalvétagyűrű, és a végtelenségig sorolhatnánk azokat az apróságokat, amelyek teljessé teszik elképzeléseidet, és ezeknek bizony harmóniában kell lenni egymással.

A Namida webáruház az imént említett színproblémákra készült fel alaposan. A kollekciók darabjait színek szerint válogatta össze, hogy mindenki megtalálja - ráadásul egy helyen - a megfelelő árnyalatot. Milyen színvilágban álmodtad meg az esküvődet? Bordó, fehér, ekrü, narancs vagy lila? Teljesen mindegy, mert az asztaldíszektől a kitűzőn át a szalvétagyűrűkig egységes hangulatot varázsolhatsz. Klasszikus vagy romantikus stílusban rendelhetsz rendszámtáblát, de még mézeskalácsot is készítenek a nevetekkel ellátva. Ne feledkezz meg a köszönőajándékokról, és nagyon jó ötlet a szülőknek a képen látható, vagy ahhoz hasonló ajándékkendőt adni.


Az Esküvői bolt különlegessége, hogy a kreatív menyasszonyokra és vőlegényekre is gondoltak, amikor kínálatukat összeállították. Beszerezheted itt a kis organza tasakokat, de te döntöd el, hogy mi kerüljön bele. Tekercsben tüll kapható a dekoráció elkészítéséhez, és az esküvőkön igen népszerű vetex anyagot is beszerezheted egész baráti áron és a legkülönbözőbb színekben, amiből kedved szerint készíthetsz köszönetajándékot vagy dekorációt. Virágszirom, szalag, gyorsmasni és - kapaszkodj meg! - szaténszalaggal átkötött, alkalomhoz illő buborékfújó is szerepel a termékek között.Az Esküvői kellék webáruház a szokásos kiegészítők széles választéka mellett hélium palack és elektromos lufifújó gép bérbeadásával is foglalkozik, ha léggömbökkel szeretnéd színesíteni a kerti bulit. Díszdobozok rendkívül gazdag tárházát találod arra az esetre, ha igazán elegáns köszönetajándékot szeretnél adni vendégeidnek, és még az üvegkavicsokra is gondoltak, amit elszórtan vagy pohárban elhelyezve dekoratív asztali díszt kaphatsz.A Tündérálom különösen gyűrűpűrnákból és köszönetajándékokból vizsgázott jelesre. Utóbbiakat ők is hangulatok, színek szerint csoportosították, megkönnyítve ezzel a választást. Aranyfény, gyöngyfény, kék csillám, kristályrózsa vagy lángrózsa kollekcióikból valószínűleg megtalálod a megfelelőt. Érdemes a meghívókat is átböngészned, érdekes, ízléses megoldásokkal várnak. Kérésedre összehangolják a gyűrűpárnát a gyertyaszettel, a csuklódíszt a ruhával. Az oldal aktualitása: sminktanfolyamot indítanak azok számára, akik saját maguk szeretnének profi sminket készíteni.


A Köszönettel.hu az elnevezése alapján köszönetajándékokra specializálódott, de minden más kiegészítőt megtalálsz itt, amire az esküvőn szükséged lehet. Akciós áron kaphatsz zsebes harisnyakötőt és gyöngyvirágos, feliratozható matricát, de a leány- és legénybúcsúhoz is rendelkezésre áll minden pajzán kellék. Ha nem szabadult volna el eléggé a fantáziád, találtunk néhány különlegességet a webshopban: monogramos üvegmatrica az autóra, díszes tollkészlet, feliratozható selyemszalag, love evőpálcika - csak néhány a kimondottan gazdag kínálatból.

KM


Kapcsolódó cikkek


HIRDETÉS