Keczeli Liza

esküvői ruhák

Kérdés

t87timea:
azt szeretnem megkerdezni hogy milyen alaku menyasszonyi ruha allna jol nekem?a testem felso reszevel meg vagyok elegedve,vagyis vallam es melleim nem tul nagyok,de kicsik sem.azonban a csipom kicsit szeles es a labaim is vastagok.en azokat a ruhakat kedvelem amelyek felso resze korszett alaku,es legyen valami pantja es az also resze jol kiterjed,vagyis olyan kiralynoi ruhak(nem tudom hogy nevezik ezeket ilyen teren),semmi esetre sem szeretem azokta amelyek a labra simulnak,pl.a hableany formajuakat.ugyanaz a model ervenyes szamomra az estelyi ruhak eseteben is?
nagyon szepen koszonom valaszat!

Válasz

Kedves t87timea!
A megérzései nagyon jók! Természetes belülről fakadó érzései mutatják, hogy mely formákat viselje sikerrel. Az esküvői ruhán a felsőtestet hangsúlyozza! Lehet az nyugodtan fűzős, teljesen alakra igazodó, szembetűnő díszítésű, csipkékkel kivarrt és csillogó elemekkel fénylő. A ruha szoknya része ne legyen erőteljesen bővülő, nagy karimás, inkább finoman bővülő, kisebb alsószoknyás "A" vonalú. Az alján kimondottan jó lenne a körbefutó díszítés. Az uszálynál figyeljen arra, hogy ne a csípő tájék legyen hangsúlyos! Az estélyi ruháknál a kicsit szolidabb megjelenést ajánlom rafinált szabásvonalakkal. A felsőtestnek a lágy esésű anyagokkal lehetne pl. különleges részletgazdagságot nyújtani, gondolok pl. muszlin betétekre, raffolásokra. A finoman bővülő, nem alakra igazodó, hanem lágyan ölelő szoknyával, akár egy erőteljes harangvégződéssel gyönyörűen fog mutatni! Gratulálok! Liza

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.