Keczeli Liza

esküvői ruhák

Kérdés

Dori82:
Kedves Liza!
A vőlegényem bocskaiban lesz az esküvőn. Ehhez milyen menyasszonyi ruha illene?
Mindenképp fehéret szeretnék, abroncsosat és egy részeset. Kb. 60 kg, 164 cm vagyok. Csípőben kicsit erősebb vagyok, mellbőségem kisebb (75B). Nem érzem jól magam a kihívó ruhákban, ezért pántos (nem nyakba akasztós) ruhára gondolok.
Mit ajánlasz?

Válasz

Kedves Dori82!
Kedves Menyasszonyka! A történelmi korok ihlette esküvői ruhákat a szorosan a testhez simuló felső részük és a nagy bő szoknyáik jellemzik. Előnyös lenne számodra a mellrészen dúsan redőzőtt, húzott ruha, ami alá legalább 3-4 karikás alsószoknyát javaslok. Növeli a melled, a méreteid alapján a valószínűsíthető karcsú derekad pedig még inkább kihangsúlyozná. A brokátok önmagukban mintásak, és igazán illenek a bocskai mellé. Mivel a kihívó ruhákat kerülnéd, talán ez lenne a legjobb választás. Ajánlanám még a szép úri hímzésű selyem ruhákat is. A díszruha szalonok kínálatában találsz korhű ruhákat, nem túl mélyen dekoltáltakat is, különböző ujjakkal, vagy vállrészekkel. Leginkább csipke és gyöngy díszítésekkel vannak, de ne zárkózz el tőlük! Először próbálj, és úgy dönts! Ha elfogadsz még egy tanácsot, akkor megjegyezném, hogy a méltóságteljes megjelenésnél, ami az ilyen ruháknál elengedhetetlen, fontos a testtartás. Nem kell feszengened, de a vállaidat ne engedd előre esni, és szépen, finoman járj! Kívánom, hogy pároddal éld át olyannak az esküvőd, amilyennek megálmodtad! Liza

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.