Kilin Gyöngyi

make-up artist

Kérdés

gyongyver:
Szia Gyöngyi! Augusztusban lesz az esküvőm :), és a sminkkel kapcsolatban lenne kérdésem. Festett ezüstszőke a hajam, a böröm kreolos és nagy barna szemeim vannak. A ruhám ekrü színű lesz a csokrom is ekrü rózsa lesz. Nagyon kedvelem a feltűnő extrém sminkeket. Arra gondoltam, hogy pink és arany kombinációjú sminket szeretnék+műszempillát. Szerinted ezek a színek harmonizálnak majd a ruhámmal, csokrommal, és személyemmel????? Válaszodat előre is köszönöm!

Válasz

Kedves gyongyver!
Kedves Gyöngyvér! Az ekrű semleges szín, a színeid pedig, ha jól értem, hidegek. Sokféle módon lehet extrém sminket késíteni, de a pink, ha nem a szádon van, nem illik a képbe, de az arany sem. Azt javaslom, küldj egy képet a weblapomon keresztül, és segítek neked "megálmodni" a végeredményt. A műszempillával nincs baj, amennyiben tincses. Azonban ne feledd: ezeket a fotókat életed végéig nézeted, és a ruha által kreált "look"-al akkor leszel szinkronban, ha a sminked klasszikus, korhű, romantikus, ártatlan, szűzies. Várom a fotód! Üdvözlettel: Gyöngyi

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.