Jálics Petra

divattervező, stílustanácsadó

Kérdés

tudu:
Kedves Petra! December 29-en lesz a polgari eskuvom. 174 cm magas vagyok, 60 kg. Aranylag turheto az alakom, hosszuak a labaim, csak a fenekem lapos egy kicsit. Nadragkosztumre gondoltam, hogy azt fogok viselni a nagy napon. Kerdesem, hogy milyen szinut vegyek fel? Es a nadragkosztum ala mit vegyek fel? A hajam szokes-barna, a borom szine enyhen barna, mert idonkent elmegyek szolariumba, hogy ne legyek nagyon sapadt. De nem vagyok az a tipikus szolarium barna. Nagyon varom valaszod! Koszonom szepen!

Válasz

Kedves tudu!
Szia, A nadrágkosztüm nagyon jó ötlet, alá egy top vagy vékony blúz elég. A nadrágkosztüm színe lehet pl. piros (ekrü blúzzal), bézs (piros blúzzal), barackszínû (világosbarna blúzzal), mályva (meleg rózsaszínes blúzzal). Mindenképpen magas sarkú cipõvel, így igen elegáns leszel! Sok boldogságot kívánok, üdv Petra

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.