Keczeli Liza

esküvői ruhák

Kérdés

NyEmese:
Kedves Liza!

Abban szeretném a tanácsát kérni,hogy az esküvői ruhám tört fehér.Na mármost a családban vita támadt,hogy ebben az esetben a vőlegényi ingnek milyennek kell lennie??A vőlegény öltönye fekete és van hozzá egy fehér ing.Ez az ing nem tört fehér hanem eléggé fehér mondhatni hófehér.A vita abban áll,hogy egyes vélemény szerint nem számít milyen a vőlegény inge úgysem fog sok kilátszani vagy ha mégis úgysem fog elütni a kettő.Szerintem pedig elfog.Ebben kérném a tanácsát,hogy a törtfehér menyasszonyi ruhához illik a hófehér ing és vajon a fekete öltönyhöz a törtfehér ing??

Segítségét előre is köszönöm!
Ny.Emese

Válasz

Kedves NyEmese!
Igaza van abban, hogy el fog ütni. Törtfehér ruhához jobban megy a törtfehér ing. Vannak nagyon szép fehér ingek, amelyek nem erős, hangsúlyos fehérek, hanem matt fehérek, vagy törtfehérek, kicsit kevésbé kiabálóak. A fekete öltöny mellé bármelyik jó. Ha maradnának a meglévő ingnél, akkor javaslok hozzá a nyakkendő helyett egy szép ceremónaiszettet, vagyis mellény-nyakkendő-díszzsebkendő kollekciót, ami egyben kiemelné az öltönyt, és fokozná az ünnepi hangulatot is. Itt arra kell fókuszálni, hogy a ceremóniaszett színe ne csak az öltönyhöz menjen, hanem hangsúlyosan passzoljon a menyasszonyi ruhához. Mintegy kösse össze a pár megjelenését. Nem feltétlen azonos színűnek kell lennie, de rokon színnek. Szép esküvőt kívánok! Liza

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.