Keczeli Liza

esküvői ruhák

Kérdés

nikole111:
Kedves Szakértő!
Jövő nyáron lesz az esküvőm, de már most nézegetem a ruhákat. A legjobban a sellő fazonú ruhák tetszenek. Vékony (45 kg) és elég alacsony vagyok(158 cm). Az lenne a kérdésem, hogy Ön ajánlaná-e nekem ezt a fazont vagy ez a típusú ruha csak a magas lányoknak áll jól? Illetve, ennyire kicsi alkatra (32-34-es méret) is vállalnak méretre igazítást?
Előre is köszönöm válaszát!
Üdvözlettel:
Nikolett

Válasz

Kedves nikole111!
Kedves Nikolett! Bátran javaslom Önnek az áhított modellt, kimondottan jól fog állni, mert nyújtani fogja a magasságát. Mivel ezek a sellő vagy trombita fazonok nagyon nőiesek, szexisek, a nőies sziluettjével a vékonyságot ellensúlyozni fogja. Nagyon jó választás, azon túl, hogy igazán trendi, megdobogtatja egy ilyen ruha a Kedvese szívét is! :-) Természetesen a méret nem akadály, sőt bármelyik ruhát megrendelheti tőlünk már úgy is, hogy 34-es méretre szerkesztve készíttessük el a gyártó világcéggel. Így az Ön alkatához szerkesztett szabású ruha tökéletes arányú lesz mindenütt, és csodásan fog benne mutatni. Ha kész ruhát választ, bármelyik 34-es vagy 36-os méretből be lehet venni, annyit, amennyi Önnek szükséges lenne. Üdvözlettel: Liza

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.