Keczeli Liza

esküvői ruhák

Kérdés

lidia81:
Kedves Liza!
Átlagos magasságú (173 cm) és súlyú (63 kg) menyasszony vagyok. Viszonylag széles csípőm van, ehhez képest eléggé keskenyek, a vállaim. Talán emiatt tűnik a felkarom kissé erősebbnek.\"Melltájékon\" nincsenek gondajim, mellbőségem nem túlságosan nagy, de nem is kicsi.
Kérlek, adj tanácsot a menyasszonyi ruhával kapcsolatban! Nagyon tetszenek a vállpánt nélküli ruhák, de úgy érzem, hogy ezek inkább a szélesebb vállú menyasszonyokon mutatnak igazán jól. Segítségedet előre is köszönöm!

Válasz

Kedves lidia81!
Nyugodtan felveheted a vállpánt nélküli menyasszonyi ruhát! Arra vigyázz, hogy a modell deréktól felfelé legyen hangsúlyos, mert ezzel a tekintetet nem a csípőre, hanem felülre irányítod magadon! Ha tudsz, olyat válassz, amivel egy kicsit kifelé is hangsúlyozol a felső részen, pl. vízszintesen, illetve átlósan kifelé vezető díszítéssel. Nagyon előnyös lenne a vállcsúcsra helyezett vállrátét, amit a vállnélküli ruhához csak patenttal rögzítenek, amikor akarod, le is patentolhatod. A részletgazdagságot „figyelemfelhívóként” alkalmazd, oda ahova a tekintetet irányítani szeretnéd, pl. a mell, akár a derékkal együtt. A kiemelés lehet nagyon szép hímzés, csipke, csillogó kristályokkal, flitterekkel, gyöngyökkel kivarrva. Különlegesen hat, és nagyon hangsúlyos a levarrt berakás. Számodra kimondottan előnyösek a kétrészes fazonok. Nem kell lemondanod a bő szabású szoknyáról sem, mindössze arra vigyázz, hogy csípőrésznél enyhén bővülő legyen. Mondanom sem kell, hogy tilos a derékban húzott anyag, akkor is, ha hosszított derékvonallal szabták a felsőrészt, és emiatt lejjebb, a csípő vonala felé esnének a húzások. Nagyon divatosak a különböző krém árnyalatú ruhák is, mint pl. ivory, light gold, gold, champagner. Ha esetedben a menyasszonyi ruhádnál beleférnek ezek a fehéren kívüli színek is, úgy a színek különböző árnyalatait is szerencsésen alkalmazhatnád a ruhán, jótékonyan „lefaragva” a csípő szélességét. A sötétebb tónus legyen a csípőnél, és a világosabb árnyalat a felsőn. Ha lehet ne vastag, merev anyagot válassz! Egy vékonyabb, lazább esésű textil könnyedséget sugall majd, optikailag törékenyebbé tüntetve, ezáltal is lefaragva pár centit. Sok boldogságot kívánok! Liza

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.