Keczeli Liza

esküvői ruhák

Kérdés

lenaveronika:
Szió! Milyen ruhát tudnál nekem ajánlani, júliusban lesz a lagzim de szerintem még ráérek több mint fél év! De sokan mondják hogy menjek és nézzem de milyet??? 23 éves vagyok, 50 kg, alacsony 165cm, szeretem a szexi rucikat, szeretnék mini menyasszonyi rucit csak anyósoméknak szerintem nem jönne be!! Vállpántosat nem szeretnék mert alacsonyabbnak fogok tűnni!!! Köszönöm a segítséged!!!! :)))

Válasz

Kedves lenaveronika!
Szia! Az esküvő a pároddal lévő szerelmetek megpecsételése, egy közös élet elindítása, amely életetek legszebb ünnepe. Minden vendéget azért hívtok, hogy osztozzanak az örömötökben. Lehet és jó is tanácsot kérni. Nem szerencsés azonban mások akaratát elfogadni, ha az nem egyezik a ti elképzelésetekkel, mert ez mindenképp elvesz abból az örömből, amelyet éreznétek. Udvariasan, szeretetteljesen álljatok ki a véleményetek mellett, az nem a másik ellen van! Ezzel a hozzáállással valóban segítség és nem pedig gáncs lesz a szülői szándék. A szülő mindig a legjobbat kívánja a gyermekének, és van is mindig közös megegyezés, szeretet a nyelve. Használjátok! Jó a megérzésed, hogy a vállnélküli ruha még alacsonyabbnak mutatna. Nem teljesen kell azonban kizárnod, mert a ruha szerkesztése, vonalvezetése, a színek és minták játéka kompenzálhatja. Alkatilag előnyös lenne neked, ha olyan ruha mellett tennéd le a voksod, amelyen nem csak felül van díszítés. Amit az esetedben fontosnak találok kiemelni, az a ruhák súlyára vonatkozik. A te vékony csontozatod és filigrán termeted miatt, ha felhőtlenül jól akarod érezni magadat, akkor ne válassz nehéz ruhát, mert az meg fogja keseríteni a csodás napodat! Akár 10-12 órán át is viselned kell majd, és az 50 kilódhoz egy nagy, uszályos, sűrű szövésű, nehéz kelméből készített, gazdagon díszített közel tíz kilós ruha bizony sok lenne. Ha már akkor megterhelőnek érzed, amikor próbálgatod, felejtsd el, bármennyire tetszik. Gyönyörű mini ruhák vannak. Simán bevállalhatod! Vannak olyanok is, amelyek elöl rövidek és hátul hosszúak vagy olyanok, amelyek rövidek, ám lecsatolható uszályuk van. Nyugodtan keress fel pár olyan szalont, amelyhez megvan a bizalmad, jók róla az értesüléseid. Próbálgass pár ruhát, gyorsan kialakul majd, hogy mi az, amiben elképzeled magadat. Gratulálok! Liza

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.