Keczeli Liza

esküvői ruhák

Kérdés

Italiana:
Hamarosan lesz az esküvöm de már nem tartozom a 20 évesek táborába ráadásul töltött galamb tipus vagyok.Milyen tipusu ruhát tudna nekem ajánlani?Szeretném én is királynőnek érezni magam.Köszönöm!

Válasz

Kedves Italiana!
A házasságkötéseknél kitolódott az életkorhatár. A tervezők ezt figyelembe véve tervezik a szebbnél szebb modelljeiket. Így nyugodt lehetsz, gyönyörű menyasszony leszel! Érezheted magad királynőnek egy nem túl bő, kisebb abroncsos ruhában, ám a nagyon bő, széles abroncsos ruháról mondj le! Sokkal elbűvölőbb leszel egy kevésbé bő A-vonalú ruhában, kisebb körméretű abronccsal vagy merevítő nélküli, tüllös alsó szoknyával. Deréktájt szabott ruhánál kizárólag a hosszított derekú ruhát keresd, ez megnyújtja a derékhosszt, távolságot teremtve ezzel a melltől. A kissé bővebb típusú ruháknál az alul különleges díszítésű modellek választása tűnik jónak, felül minél kevesebb legyen a hangsúly, hiszen azzal már a természet megajándékozott. Nagyon jól fognak állni az alsószoknya nélküli, a csípőt lágyan körülölelő, nőies fazonok is. Ezek a ruhák általában felül csípőig díszítettek, és onnan az önmagában leomló anyag dominál. Itt vigyázni kell, hogy ne legyen túlhangsúlyozva a mell! Ezért minden vízszintes vonalat kerülj a mellrészen, legyen az akár csak keresztcsíkosan felhelyezett díszítés (hímzés az anyagon, a csipke mintázata), akár a textil vízszintes díszítésű összeállítása (pl. berakások, raffolások, húzások). Kerülni kell az ejtett vállas, és az önmagában váll nélküli modellt, előnyösebb a vállas fazon, illetve vállnélkülinél a hozzátűzött vállrátétes. Itt a szem nem áll meg a mell vonalában, ahol befejeződnek a vállnélküli fazonok, hanem attól túlfutnak, ezáltal optikailag csalni lehet a mell méretéből. Alkalmi ruha jellegű esküvői ruhát, de akár egy szép finom árnyalatú alkalmi ruhát is viselhetsz. Hogy ne tűnj a mell végett túlméretezettnek, ezért egy lágyan leomló ruha lenne ideális, amely nem feszül teljesen, hanem a test körvonalait követné. Inkább lent, combközéptől-térdtől lenne díszítve, pl. függőlegesen varrt fodrozással. Ez kidobná a ruha alját, és arányba hozná a sziluettet a mellel. A szoknya végződhet hátul „halfarok”-ban is. A jól szabott nőiesség legyen a vezérelved a ruhaválasztás során! Nagyon fontos a jó minőségű, megfelelő alátámasztású melltartó. Ez kényelmes kosárméretet jelent, ami felfogja a súlyt, külön alátámasztó betét is van benne. Sok boldogságot kívánok! Üdvözlettel: Liza

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.