Keczeli Liza

esküvői ruhák

Kérdés

franyacat:
Kedves Liza,
végigolvastam több honlapot is menyasszonyi ruha és fehérnemű ügyben. Nem tudom eldönteni, hogy a ruhához válasszam a fehérneműt vagy fordítva? - Furának tűnhet a kérdés, de eddig az volt az elképzelésem, hogy a ruhaválasztáshoz a cipő és fehérnemű témát le kell zárni, de ahogy olvastam, elbizonytalanodtam - a fűző vagy az egyszerű melltartó lenne az ideálisabb. Az 175 cm magas vagyok, 85ös melltartót hordok, és 70-75 kg csípőben és pocakban erősebb (A vonalú, vállas vagy bolerós ruhát képzeltem el magamnak egyszerűen díszített, nem feltétlenül abroncsos kivitelben kis uszállyal).
Válaszodat előre is nagyon köszönöm!
üdv: franyacat

Válasz

Kedves franyacat!
Természetesen a ruhához választunk fehérneműt és cipőt. Nem egyedül vagy ezzel a kérdéssel. A női mivoltunkból fakadó, a szeretett fél számára a nőiességünket megmutató, kitárulkozó lényünk fontos női szerepünk az életünk során. Így volt ez a régi, letűnt korokban is, és így van ez manapság is. Ma talán még fontosabb, hiszen a társadalom szerepében ugyanúgy töltünk be ugyanolyan hivatásokat, mint a férfiak. Az üzleti etikett a túlzott nőiességet sok esetben nem is engedi meg. Így ez a kiváltságunk sok esetben leszűkült, amit a kedvesünktől viszont nem szeretnénk elvenni! Az esküvőn igenis óriási szerepe van a fehérneműnek, mert amíg a menyasszonyi ruha mindenkié, a látvány szempontjából, a szexi fehérnemű csakis és kizárólag a férjnek szól! Tehát a jó recept: végy egy jó kedvest, találj egy szuper esküvői ruhát, keress alá egy szexi fehérneműt, egy kényelmes topánkát, és táncold végig az éjszakát! A ruha dönti el, hogy fűzős, vagy csupán melltartós legyen, de mindenképp izgalmas és új! Kiábrándító egy kifakult, megnyúlt, használt fehérnemű, amit már kitudja hányszor látott a kedves. A melltartó része lehetőleg félkosaras legyen, mert még ha vállas is a ruha, akkor is a legtöbb esküvői ruhánál ezek a legjobbak, biztos, hogy nem fog sehol kilátszani. Mivel pocakban kissé erősebbnek mondod magad, úgy a hosszított vonalú fűzős előnyösebb lenne, mert az lenyomná a pocidat is. Nagyon szexi a harisnyapántos fehérnemű. Ha nem is hordasz a mindennapokban, erre a napra azt is nyugodtan bevállalhatod! Szép Esküvőt! Liza

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.