Bartos Géza

fitnesz-szakértő

Kérdés

macsekos30:
Helló!
Az elmúlt 1.5évben 23kgtól szabadultam meg,de van néhány problémás terület amit szeretnék feszesebbé-vékonyabbá tenni ezért fordultam önhöz.A felkarom-tricepszemet szeretném megdolgoztatni mert lötye-és csúnya.A másik a köldököm alatt lévő zsírpárna eltüntetése bár laposabb lett de még nem vagyok elégedett vele,és a belsőcombomat is szeretném megdolgoztatni.Április körül lesz az esküvőm remélem addig még pár cmtől megszabadulok.Válaszát nagyon köszönöm tisztetlettel D.Anima

Válasz

Kedves macsekos30!
Kedves Anima! Ami a tricepszet illeti, nem lesz nehéz dolgunk mert viszonylag nagy izomcsoport (jóval nagyobb mint a szemben lakó szomszédja) ezért hamarabb reagál a munkára. Erre a területre jó szívvel javaslok izolációs gyakorlatot, számos lehetőség van termekben "tricepszezni" (így rondán magyarul). A combnál viszont guggolást és kitörést ajánlanék, ezek komplex láb-törzs gyakorlatok, rengeteg energiát égetnek - ha jól csinálják; ha rosszul, akkor derékban lehet sérülni tőlük, úgyhogy csak egyenes háttal, óvatosan!

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.