Keczeli Liza

esküvői ruhák

Kérdés

lukacsa:
Kedves Liza!

Lehet, hogy banálisak a kérdéseim, de egy két apró dologban tanácstalan vagyok. Megvan a mennyasszonyi ruhám, törtfehér színű. Ehhez - gondolom - törtfehér és nem fehér cipő illik. De milyen harisnyát vegyek. Fehéret, vagy testszínűt? Lenne még egy kérdésem, a menyecske-ruhám bordó színű, a felső rész pedig törtfehér, rajat bordőó apró virágok. Ilyen ruhához milyen színű cipőt vegyek? Jó a törtfehér, ami a menyasszonyi ruhához, vagy esetleg válasszak más színűt?

Válaszodat, segítségedet előre is köszönöm.

Zsuzsanna

Válasz

Kedves lukacsa!
Kedves Zsuzsa! A törtfehér egy sokkal finomabb, lágyabb hatást nyújt azoknak a hölgyeknek, akiknek a vakító fehér nem illik a bőrükhöz. A törtfehér legalább annyira fehérnek tűnik, mint amennyire finom halvány krémnek. Ez okozza a dilemmádat. A cipőre a hosszú esküvői ruha alatt árnyék vetül, ezért sötétebbnek mutatja majd magát, mint amilyennek a vásárlás során látod. Ezért azt javaslom, egy kicsit világosabb tónusú legyen, mint a ruhád szövete vagy épp olyan, de semmiképp sem sötétebb! Kerüld a fehér magas fényű lakkcipőt, válassz matt vagy gyöngyház fényűt! A fehérneműd is legyen különleges, izgalmas darab, amely illik az alkalomhoz. A fehérnemű az intim pillanatoké, csak a párodnak szól. Ha erre odafigyelsz, szexi, vonzó nőnek érzed majd magad, akkor is, miután az esküvői ruhád lekerül. Tehát, véleményem szerint inkább a fehérneműdhöz illeszd a harisnyádat, mint a cipődhöz, hiszen lehet szép vékony szálas, fehéres fényű, és natur, testszínű is. A harisnya akkor igazán elegáns, ha szép fénye van, és vékony szálú. Így vásárolhatsz magas fényűt, gyöngyház csillogásút, ám mindenképp vékonyat! Ne legyen 20 DEN-nél vastagabb! A bordó, felül törtfehér menyecskeruhánál meghagyhatod az esküvői cipődet, ha a ruhád rövid, legalább is nem hosszabb lábszárközépnél. Ám csak akkor, ha stílusában találkozik a kettő. Ellenkező esetben inkább vegyél a szoknyához hasonló színű cipőt, mert fura, ha a tánc során a világos törtfehér szín kivillog a sötét szoknya alól. Sok boldogságot kívánok Nektek! Liza

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.