Bánkuti Anikó

parfümszakértő

Bemutatkozás

Üdvözlök Mindenkit!

Bánkuti Anikó vagyok, közgazdászként diplomáztam, pályafutásomat pénzügyi vonalon kezdtem el.

Később lehetőségem nyílt kedvelt területem, a marketing világában tapasztalatot szerezni. Így kerültem a Parfümcenter csapatába. Kollégáimmal minden nap keményen dolgozunk azért, hogy kiemelkedő szolgáltatást nyújtsunk, hiszen számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb.

A parfümök világa teljesen magával ragadott. Igyekeztem minél több információt magamba szívni. Lenyűgözött, hogy mire képes egy illat, amely egyik legfontosabb érzékszervünkre van hatással. Kifejezhetünk vele érzelmeket, lelki állapotot, olyan dolgokat is képes befolyásolni, amelyekre nem is gondolnánk. Első ízben barátaim és ismerőseim kérték a segítségemet kedvenc parfümcsodájuk kiválasztásában, később elindítottuk Webáruházunkban a Parfümtanácsadást.

Rengeteg látogatónk nap mint nap él a lehetőséggel, hogy tanácsom segítségével elbűvöljék párjukat, sikeresen végigvezessenek egy tárgyalást, helyt álljanak a sportban vagy éppen a nem kis erőfeszítést igénylő családanya szerepét a Hozzájuk leginkább illő parfümmel egészítsék ki.

Szeretettel várom az Önök kérdéseit!

http://parfumcenter.hu

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Legfrissebb kérdések

Kérdés címe Kérdező Szakértő
Oldalanként
téma