Dégi Attila

fotográfus

Bemutatkozás

Fotográfusra minden házasodni készülő párnak szüksége lesz. A fotós – mióta fényképezőgép létezik - nem mellőzhető kelléke az esküvőnek csakúgy, mint a menyasszonyi torta, a cipő, a ruha, az ékszerek, a meghívó.

Az esküvői fotózás jelentős változáson esett át az elmúlt években, nagyobb lett a választék. Saját tapasztalatom mellett van szerencsém személyesen ismerni a hazai fotós piac széles spektrumát, a vezető fotográfusoktól a szárnyait most bontogató, kevesebb tapasztalattal rendelkező kollégákig.

Különböző stílusú, különböző árkategóriájú, különböző szolgáltatást nyújtó fotósok százai állnak rendelkezésre kis hazánkban. Nem könnyű a választás. Mi alapján válasszunk? Mitől jó egy esküvői fotós? Mit tegyünk, ha nem szeretnénk kellemetlen meglepetéseket? Mennyibe kerül? Milyen szolgáltatást kaphatunk? Hol és mikor érdemes fényképezni? Mennyi időt szánjunk rá? Mi az a TTD? Milyen stílusok, irányvonalak léteznek? Hogyan és mikor kössünk szerződést?

Az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre örömmel válaszolok. Írja meg kérdéseit, észrevételeit, hiszen az esküvőről - legtöbb esetben – nem marad más kézzel fogható emlék... csak a fénykép!

Dégi Attila
Fotográfus
www.magistero.hu

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Legfrissebb kérdések

Kérdés címe Kérdező Szakértő
TTD montschi Dégi Attila
Oldalanként
téma