Dr. Asbót Júlia

bőrgyógyász

Bemutatkozás

Köszöntöm a kedves olvasókat

Dr Asbót Júlia bőrgyógyász-homeopátiás orvos vagyok.
Negyedéves egyetemista koromban kezdtem a bőrgyógyászattal megismerkedni és nagyon gyorsan elhatároztam, ezzel foglalkozom a későbbiekben.
Ennek a döntésemnek most is örülök, mert úgy érzem a bőrgyógyászat sokrétű, színes szakterület. Nagyon örülök annak is, hogy munkám során szinte minden korosztállyal találkozom, ez valódi kihívást jelent a gyógyítónak. Szerencsére ez nem minden esetben jelent valódi betegséget. Sokszor kell pl. bőrápolási tanácsot adni kismamának, kisgyermekes szülőnek.
Bőrünk egy csodálatos szerv, mely körbevesz, véd - határt alkot a külvilág és belsőnk között. Lelki állapotunk, belszerveink esetleges kóros müködése nyomot hagy bőrünkön is - ami alapos vizsgálódás után tetten érhető.
Sokszor a kültakarón lévő tünetek árulják el, hogy csökkent a védekezőrendszer, cukorbetegség van kialakulóban, vagy éppen az anyagcsere központi szerve, a pajzsmirigy egyensúlya borult fel.
A pattanásos arcbőr korábban sok serdülőkorú életét nehezítette meg - milyen jó, hogy többféle hatékony külső és belső gyógyszeres kezelés áll rendelkezésünkre, amiből személyre szabottan lehet választani a legoptimálisabbat.
Egyre nő a szexuálisan átvihető betegségek száma és ezzel együtt azon fiatalok száma is, akik ilyen problémával küzdenek. Jó lenne segíteni abban is, hogy mindenkiben tudatosodjon: tünet esetén van hova fordulni. STD (szexuálisan átvihető betegség) panaszok észlelésénél a pár mindkét tagja vizsgálatot és kezelést igényel.
Helyes, minél kevesebb vegyszert használó mosási, tisztálkodási szokásokat kialakítva elkerülhetővé válnak az ekcémák, makacs allergiás gyulladások
A nyári szezon elött felhivom a hozzám fordulók figyelmét a megfelelő fényvédelemre, mert ezzel ők is sokat tehetnek bőrük egészségének és fiatalságának megőrzéséért. Világszerte megfigyelhető, hogy egyre fiatalabb korban jelentkezhet bőrgyógyászati daganat, de ennek elkerülésére szűrővizsgálattal sokat lehet tenni.
A hagyományos orvoslást jól kiegészíti számomra a homeopátia, mely igazi holisztikus gyógyitási mód. Nagyon nagy előnye, hogy mellékhatásoktól mentesen, a szervezet saját gyógyító energiáit mozgásba hozva tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

Tel.: 30/684-6122

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Legfrissebb kérdések

Kérdés címe Kérdező Szakértő
felnőttkori pattanások o.rikike Dr. Asbót Júlia
Oldalanként
téma