Jálics Petra

divattervező, stílustanácsadó

Bemutatkozás

Bemutatkozás:

Elérhető luxus - személyre szabottan

Romantikus királykisasszonyként, klasszikusan elegáns hölgyként, légies sellőként vagy extravagáns, modern lányként szeretnéd kimondani az Igent? Bizonytalan vagy, hogy milyen stílus állna jól, vagy határozott elképzelésed van az álomruháról? Tedd fel bátran kérdésed itt, és hamarosan válaszolok.
Ha személyesen kívánsz hozzám fordulni, várlak az
EGYÉNI STÍLUSTANÁCSADÁSON!
Segítek! Hogy megtaláld az alakodhoz, színtípusodhoz és egyéniségedhez illő ruhát, amelyben jól érzed magad a nagy napon, és magabiztosan jelensz meg.
EGYEDI ESKÜVŐI RUHÁT TERVEZEK NEKED, amelyet méretedre elkészít szalonom Haute Couture minőségben.

Várom az édesanyák, barátnők vagy testvérek kérdéseit is. Hiszen fontos, hogy az örömanya, a koszorúslány és a tanú öltözéke harmonizáljon a menyasszonyéval, színben, stílusban összeillő legyen.

Képző- és iparművészeti tanulmányaim után dolgoztam színházi jelmeztervező mellett és inaskodtam divatszalonban, hogy a gyakorlatban is elsajátítsam a ruhatervezés és kivitelezés csínyját-bínját.
A ’90-es évek elejétől foglalkozom ruhatervezéssel.

Neves magazinokban (pl. Nők Lapja Esküvő, ELLE, Meglepetés, TINA) foglalkoztam divat és beauty rovat szerkesztéssel, cikkek írásával, és fotózásokon stylistként dolgozom ma is.
A nlcafe divatszakértőjeként 2001 óta fordulhattok hozzám a szakértői rovatomban. Előadásokat tartok cégek rendezvényein és iskolákban.

A magánemberek mellett színésznők, táncosok, közszereplők, diplomata feleségek stylistjaként is dolgozom. Megtiszteltetés számomra, hogy Létay Dóra (Jóban-Roszban) és Bánhidi Petra (argentin tangó világbajnok) is vendégeim közé tartozik.

További információ: www.jalicspetra.hu

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Legfrissebb kérdések

Kérdés címe Kérdező Szakértő
szín mjudit13 Jálics Petra
Esküvő tudu Jálics Petra
Oldalanként
téma