Keczeli Liza

esküvői ruhák

Bemutatkozás

Az élet egyik legfontosabb ünnepi eseménye előtt álltok, kedves Menyasszonyok! Kislánykorotoktól álmodoztok a nagy napról, a csodás menyasszonyi ruháról, amely megdobogtatja Kedvesetek szívét!
Ismerem az érzést feleségként, és a munkámhoz kapcsolódóan egyaránt.

A keszthelyi MONACO esküvői ruhaszalonban 1993-tól segítem a menyasszonyokat.
Az esküvői ruhával kapcsolatos gyakorlati tanácsaim remélhetőleg mindenki számára hasznosak, és akár évek, évtizedek múlva is arra visszagondolva, az emlék ismét az egyszeri, megismételhetetlen Csodát idézi fel.
Munkám során, a hosszú évek alatti ruhapróbák, öltöztetések alkalmával napról-napra jobban megéltem, és megtapasztaltam mindazt, amit anno divattervezői, stylist tanulmányaim alatt magamba szívtam.
Örök hálám egykori tanáromnak, a kiváló szaktudású Cser Andornak, aki átadta a különböző női testalkatokat kihangsúlyozó és korrigáló öltözetekről szóló bámulatos ismereteit, megtanította a jellegzetes sziluetteket megformáló, és az azokhoz illeszthető formákat, elindított azon az úton, amely ma meghatározza mindennapjaimat.

Nagy felelősség egyszeri, megismételhetetlen alkalomhoz véleményt kinyilvánítanom. Bízom benne, hogy a NLCafe + NLEsküvős szakértői mivoltomban a kérdéseitekre megnyugtató, követhető tanácsokkal szolgálok, amikor bizonytalanok vagytok az esküvői ruhátokkal kapcsolatosan, mit vegyetek fel, mi fog hozzátok illeni, kinek az elvárásainak feleljetek meg, stb…
Kérdezzetek bátran esküvői témával, ruhával kapcsolatosan, mert ha a kérdést felteszitek, máris előbbre jutottatok!

További információk www.monacoruha.hu

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Legfrissebb kérdések

Kérdés címe Kérdező Szakértő
Esküvői ruha NyEmese Keczeli Liza
mit mivel? franyacat Keczeli Liza
A ruha alakja t87timea Keczeli Liza
Milyen ruha? lenaveronika Keczeli Liza
legyező Gabi079 Keczeli Liza
bocskai Dori82 Keczeli Liza
színek lukacsa Keczeli Liza
Milyen legyen? lidia81 Keczeli Liza
Mit ajánlanál???? Italiana Keczeli Liza
menyasszonyi ruha nikole111 Keczeli Liza
Oldalanként
téma