Radics Edit

stílustanácsadó, stylist, karrierszakértő

Bemutatkozás

Miért stílustanácsadó és karrierszakértő?

Először a stílustanácsadást tanultam meg 1996-ban. Miután elkezdtem ezt a munkát, akkor azt tapasztaltam, hogy aki stílustanácsokat kér, az a nő vagy férfi teljes személyiségével van jelen a munka során. Tudatosult bennem, hogy nemcsak a külsővel lehet dolgom, itt a belső is mindig fontos, így hát jelentkeztem a Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karának Mentálhigiénés Szakára, hogy megtanuljam a mások meghallgatását, lehetőleg értő figyelemmel.

Akkor már munkanélküliekkel dolgoztam, mint tréner, ahol az állásinterjún való megjelenés volt a témám. Az álláskeresés, munkaerő-piac professzionálisan is érdekelt, ezért a Gödöllői Szent István Egyetem képzésén karrier tanácsadó lettem.

A Szegedi Tudományegyetem stiluskommunikátori szakát elvégezve, sikeresen ötvöztem a kétféle érdeklődésemet egy fogalom alá, ezáltal stíluskommunikátornak, szín- és stilustanácsadónak valamint Gender szemléletű karrier szakértőnek vallom magam.

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Legfrissebb kérdések

Kérdés címe Kérdező Szakértő
Oldalanként
téma