Speigl Krisztina

meghívók

Bemutatkozás

2004 óta foglalkozom különleges meghívó formátumok és háttérvilág kialakításával elsősorban az esküvői meghívók világában. Sok éves tapasztalat és az elhivatottság az alapja annak a kínálatnak, melyet igyekeztem megalkotni a hosszú évek folyamán, természetesen mindig figyelembe véve az aktuális trendeket. Célom, hogy minden menyasszony, vőlegény megtalálja a számára megfelelő meghívót, mely egyéniségükhöz, az esküvő hangulatához és adott esetben a dekoráció színvilágához igazodik.

Csapatommal /Meghívó Börze/ nem a készen vásárolható esküvői kártyák aktualizálásával vagyunk jelen a meghívókészítők között, hanem az egyedi elképzelések megvalósításával. Mindent egy kézben tartunk, a tervezéstől a kivitelezésig, így pontos és gyors munkát tudunk végezni. Esküvői meghívóink egyedi tervezésűek, tehát lehetőség van bármilyen más, akár saját fotó vagy különleges háttérelképzelés megvalósítására is.

Kiemelkedően foglalkozunk az esküvői meghívókhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal, mint ültetőkártya, menükártya, értesítők, "ne felejtsd!" kártyák illetve fotó- és videószolgáltatás.

Ha szeretnétek, hogy esküvői meghívóitok és minden egyéb grafikai szolgáltatásotok különleges és egyedi legyen életetek addigi legszebb napján, kérem keressetek!

Természetesen várom a kérdéseket is, melyekre szívesen válaszolok.

További információk: www.meghivoborze.hu

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Legfrissebb kérdések

Kérdés címe Kérdező Szakértő
Meghívó fotóval montschi Speigl Krisztina
Oldalanként
téma