Szabó Anikó

hajanalitikus

Bemutatkozás

Kedves Olvasó!

Szabó Anikó a nevem, 36 éves vagyok, 13 éves lányommal, Brigittával, 7 hónapos kisfiammal, Barna Medárddal, és párommal, Robival élünk Budán. Érettségi után sokat foglalkoztatott az emberek egészségügyi helyzete, állapota, konkrétan a saját haj- és bőrbajaim indítottak el a komoly továbbtanulásra. Hajanalitikus tanfolyamot végeztem több szinten, majd trichológusi továbbképzést kaptam. 8 év nagyon komoly szakmai tapasztalattal rendelkezem. A mai napig járok orvosi előadásokra, képzésekre. Szeretnék segíteni, akinek csak lehet.
Mindenki életformájának vannak tünetei.
A HAJ ÉS A SZŐRZET, A BŐR azonnal jelez. A megjelenő elváltozásokat komolyan kell venned, küldik a jelzéseket: hull, fogy, hámlik, száraz, viszket, sebes, gombás, foltos, zsíros, kopaszodik, ég, berepedt...stb.
A feladatom a fejbőr és a haj egészséges állapotának visszaállítása. Egyénre szabott programokkal állok rendelkezésedre, írj bátran!
Bízom abban, hogy kialakul általad és általam itt is egy rendszeres információcsere, fórum, és sokan találnak utat a problémájuk orvoslásához.
Jó egészséget kívánok!

1052, Bp. Arany János u. 19.
Tel.: 06/ 20/ 9722-700
ahajszakerto@gmail.com
http://www.linea-belcap.com

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Legfrissebb kérdések

Kérdés címe Kérdező Szakértő
Oldalanként
téma