Tóth Mihály

ceremóniamester

Bemutatkozás

Te vállalkoznál arra, hogy kiállsz villámhárítónak egy hatalmas zivatarba?
Nekem az esküvőkön ugyanis pontosan ez a munkám: felismerni a jeleket és megelőzni a problémákat. Kedvesen, mosolygósan és sokkal inkább a háttérből, mint szóvivőként.
Ceremóniamesterként három "üzemmódot" várnak el tőlem (főleg menyasszonyok):
- pásztor
- műsorvezető
- konspirátor

Hiszen kell valaki, aki "terelgeti" a násznépet, kell valaki, aki "megmondja mi lesz" és kell valaki, aki "elintézi", hogy minden jókor a jó helyen legyen.
Az öt év alatti 160 esküvő "villámfényében" mondom: Talán nincs olyan helyzet, amire ne lenne legalább egy jó megoldás. Éppen ezért kérdezz tőlem bátran.
Válaszként gyakorlati és működő megoldást fogsz kapni, nem általánosságokat.A Nők Lapja Esküvő blogomban heti rendszerességgel írok olyan kérdésekről, amit még a készülődés ideje alatt érdemes végiggondolni. Főleg "Ne"-vel kezdődő mondataim amolyan elektronikus sorvezetőként igyekeznek az ésszerűség néha nagyon szűknek tűnő ösvényén tartani. Meg is kapod az elsőt most: "Ne fogadd el senkitől, hogy ÍGY KELL! Csak olyasmit vállalj be, amiről úgy érzed, hogy Te vagy, hogy rólad szól. És néha kérdezd meg a kedvesedet is :)"

Várlak a blogban, a kérdezz-felelek rovatban és a fórumban!

Ja... és el ne felejtsem: gratulálok - nagy dolog, hogy összeházasodtok!

Kérdezz te is szakértőnktől!

A szolgáltatáshoz belépés szükséges. Amennyiben még nem vagy felhasználónk, regisztrálj!
Amennyiben még nincs e-mail címed, egyszerűen készíthetsz egyet a citromail segítségével.

Citromail

Figyelem! Ha a Nők Lapja Cafe-n, Storyonline-on vagy Wellnesscafén már regisztrált felhasználó vagy, akkor nem szükséges újra regisztrálnod, beléphetsz a fenti oldalakon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Legfrissebb kérdések

Kérdés címe Kérdező Szakértő
Oldalanként
téma