Esküvő lépésről lépésre

Az esküvő előtt számtalan tennivaló akad. Vegyünk végig mindent szép sorjában, ne maradjon ki semmi!
 • Hat (vagy még több) hónappal előtte...

  Hat (vagy még több) hónappal előtte...

  Fél év nem nagy idő, ha igazán emlékezetessé szeretnéd tenni a nagy napot minden jelenlévő számára. Nyugi, meglesz időben minden, ha tételesen átgondolod a tennivalókat.

 • Négy hónap van hátra...

  Négy hónap van hátra...

  Megvannak a jegygyűrűk? És a meghívók - legalább fejben? Semmi gond, ha mindez még előtted áll, ennél kevesebb idő alatt is születtek már nagy dolgok. Persze lazsálásra sincs ok. Figyelj, segítünk!

 • Két hónap van hátra...

  Két hónap van hátra...

  Élesedik a helyzet. Érzed már, hogy közeleg életed legszebb napja? Itt az ideje ezt tudatni mindenki mással is. Innen már nincs visszaút... Hogy tutira ne feledkezz meg semmiről, gyere és tarts velünk!

 • Egy hónappal előtte...

  Egy hónappal előtte...

  Ruha? Nem, az még várhat, most hivatalos ügyeket intézünk. Nehogy már a bürokrácia legyen a boldogság kerékkötője! Mennyi mindenre van szükség, hogy a terved jogilag is makulátlan legyen!

 • Két héttel előtte...

  Két héttel előtte...

  És eljött végre az utolsó ruhapróba ideje. Vőlegények, ne meneküljetek, nem csak a menyasszonyt figyelik hamarosan árgus szemek, és az ünnepi cipő sem csak az ő lábukat gyötri, ha nincs betörve időben...

 • Egy nappal előtte...

  Egy nappal előtte...

  Gondolj át még egyszer mindent, aztán lazíts. Tudod, mi a legfontosabb? Hogy ti ketten igazán jól érezzétek magatokat, és meglátod, ez mindenkire átragad. Holnaptól férj és feleség vagytok, gratulálunk!

Letölthető dokumentumok